Hakan Arıkan için flaş karar!

Trabzonspor'da ortaya koyduğu performansla kısa sürede taraftarın büyük sevgisini kazanan Hakan Arıkan yeniden gittiği Kayserispor'da sözleşmesi feshedildi.   Spor Toto Süper Lig'inde mücadele veren Kayserispor'da flaş gelişme yaşandı. Teknik Direktör Tol

Hakan Arıkan için flaş karar!
Trabzonspor'da ortaya koyduğu performansla kısa sürede taraftarın büyük sevgisini kazanan Hakan Arıkan yeniden gittiği Kayserispor'da sözleşmesi feshedildi.
 
Spor Toto Süper Lig'inde mücadele veren Kayserispor'da flaş gelişme yaşandı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile sorun yaşayan iki futbolcunun sözleşmesi, yönetimin kararı ile feshedildi.
 
Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, Turgut Doğan Şahin ve kaleci Hakan Arıkan ile yolların ayrıldığını söyledi. 
 
Yıldız, "Futbolcumuz Turgut Doğan Şahin, Kayserispor ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Kalecimiz Hakan Arıkan ile de karşılıklı görüşme yaptıktan sonra sözleşme, iki taraflı olarak feshedildi. İki futbolcumuza da kubülümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz" dedi.
 
Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler