Cenap Serdar

Cenap Serdar

Hainler ve kahramanlar

Ankara Gazi Mahallesi üzerinde 15 Temmuz gecesi çok sayıda askeri jet ve helikopter hareketliliği yaşanıyordu. Mahallenin 1 km ötesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, 2 km ötesinde MİT ve Emniyet Müdürlüğü ve 4 km ötesinde TBMM yer alıyordu bu nedenle   jetlerin ve helikopterlerin çıkardığı o korkunç seslere bomba ve çatışma sesleride karışıyor, sokaklar cehennemi yaşıyor evlerden tepki sesleri yükseliyordu.

Saldırılar sırasında bi ara aklıma Jandarma Genel Komutanlığı Hareket Daire Başkanı yakın dostum Tümgeneral sayın Arif ÇETİN paşa geldi, ÇETİN paşa son derece vatanı ve milletini seven böyle olaylar karşısında cesaretle karşı koyacak bir yüreğe sahiptir. Paşayı aradım bir sıkıntı olup olmadığını sesini duymak istedim ama cevap yoktu, daha sonra watsaptan yazdım “Paşam geçmiş olsun, Türk ordusunda sizin gibi cesur yürekli kahramanlar olduğu sürece bu ülkenin sırtı yere gelmez. Allah hepinizden razı olsun, sonunda ölüm dahi olsa yanınızda emrinizdeyim” sağolsun ÇETİN paşam hemen cevap yazdı “Kardeşim Darbecilere karşı operasyon başarıyla tamamlandı, sorun yok hainleri, darbecileri temizledik sevgi ve selamlar” bu mesajı süratle herkese aktardım, daha sonra yine watsapta bir vatansever kardeşimin Arif ÇETİN paşama hitaben yazmış olduğu “Sayın Komutanım televizyonda yayımlanan bu konuşmanızdan; Ses tonunuzdan bile milletin yüreğine su serptiniz bu vatana ihanet edenlere teredütsüz bir şekilde gösterdiğiniz cesur ve kararlı mesajınız , duruşunuz ve akabinde yaptığınız mücadelenin sonucunda Milletimizin vatansever Türk ordusuna olan güvenini zedelemek isteyenlerin suratına şamar, Milletimizin gözbebeği olan silahlı kuvvetlerimizin itibarının daha da artmasına vesile oldunuz. Allah gücünüzü artırsın başarınız daim, yolunuz açık olsun saygılarımla” yazısını okudum.

Bu gün 25 Temmuz ve Hürriyet gazetesinde sayın içişleri Bakanımız sayın Efkan ALA’nın bir açıklaması “ Arif ÇETİN paşanın hain darbe girişimi gecesi yaşadıklarını anlatıyordu. ÇETİN Paşa Jandarma Harekat merkezini ele geçireceğim dedi, yetkilisin dedim. Önce bir inşaattan ve camiden daha sonra Ankara’da bir vatandaşın evinden harekatı yönetti. Bacım kusura bakmayın diyerek eve giriyor, vatandaş önce Paşayı darbeci zannediyor ama TV ye bağlanıp açıklamalarda bulununca, börek çay ikram ediyorlar” işte gizli kahramanlardan sadece bir tanesi sayın ÇETİN paşa ne diyelim vatan size minnettardır.

Bunları neden yazma gereği duydum öncelikle bu kalleş girişimin içerisinde yer alanların asker elbiseli teröristler olduğunu, bu girişimin asla Türk ordusuna ve onun kahraman asker ve subaylarına mal edilemeyeceğinin, gizli kahramanların yaptığı fedakarlıkların  birkez daha bilinmesini istedim. Ordumuz bu vatanın göz bebeğidir ve öyle de kalacaktır.

Kalleş FETÖ cü hainlerin darbe girişiminde şehit olanları rahmetle her 15 Temmuz günü anmaya devam edeceğiz, yaralı kardeşlerimize Allahtan şifalar diliyorum.

Vatanı ve Milleti için hainlere cesurca karşı koyan, başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, sayın Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Efkan Ala, Akif Çağatay Kılıç ve diğer bakanlarımız ile milletvekillerimize ayrıca, CHP lideri sayın Kemal KILIÇDAROĞLU,  MHP lideri sayın Devlet Bahçeli’ye BBP lideri sayın Mustafa Destici’ye, Polis teşkilatımıza, Ordu mensuplarımıza, TV ve basın mensuplarımıza, bazı Vali, Kaymakam ve Belediye başkanlarımıza ve kahraman yüce Türk milletine sonsuz teşekkürler. Bu gün tarihe not olarak düşülecek tabiki hainler ve kahramalar diye. 

Bu arada Fethullah Gülen’in iadesi için Devlet yetkililerimiz bilgi ve belgeleri hazırlayıp ABD’ye göndermişler. Bu bilgi ve belgelere dayanarak, haini iade edip etmeyeceklerinin kararını verecekler. Benim anlamadığım bırakın Türkiye’yi, uzayda bile olup bitenden haberi olan CIA’nın acaba ülkemizde meydana gelen adi darbe girişimin başında yeralan şerefsiz hakkında bilgi sahibi olmaması komik değil mi? ABD bundan sonra ya dostumuz olacak ya da FETÖ’nün yanında yer alarak karşı safta durup sonuçlarına katlanacak, Türk halkı uyandı artık!
 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR