Haddini bil Forum!

Trabzonspor taraftarı “namus meselesi” olarak gördüğü 2010-11 sezonunun çalınan şampiyonluk kupası için savaşmaya devam ediyor.Ancak bu savaş Trabzon’un içindeki bazı kesimler tarafından reddedilmiyor da değil. Bunun son örneği geçtiğimiz günlerde Trabzon

Haddini bil Forum!

Trabzonspor taraftarı “namus meselesi” olarak gördüğü 2010-11 sezonunun çalınan şampiyonluk kupası için savaşmaya devam ediyor.

Ancak bu savaş Trabzon’un içindeki bazı kesimler tarafından reddedilmiyor da değil. Bunun son örneği geçtiğimiz günlerde Trabzon’un ünlü alışveriş merkezi Forum’da yaşandı. Trabzonspor taraftarlarının tüm yasal izinler alınarak başlattığı imza kampanyasını alışveriş merkezinde bir stantla büyütme isteği Forum yönetimi tarafından reddedildi

Konuyla ilgili olarak Trabzon Forum yetkilileri ile görüşmelerin ardından, kampanyanın basın sözcüsü Hasan Hüsnü Bayramoğlu, forum yöneticileri tarafından görüşmeye davet edildi. Forum yöneticileri ve kampanya sözcüsü arasında olumlu başlayan görüşmeler, form yöneticilerinin anlam verilemeyen tavırları sonucu, olumsuz sonuçlandı. Konuyla ilgili konuşan Bayramoğlu şunları söyledi : “ Talebimizi kendilerine ilettik. Demokratik bir imza kampanyası gerçekleştirdiğimizi, Trabzon halkının en yoğun ziyaret ettiği yerlerden biri olan Trabzon Forum’da da bir imza standı açmak istediğimizi söyledik. Birden ne olduysa, yöneticiler kapıları yüzümüze kapatarak, böyle bir şeye izin vermeyeceklerini belirttiler. İstanbul ve Ankara’da bile hiçbir sorun yaşamadan stant açarken Trabzon Forum tarafından bize gösterilen bu tavır çok üzücü ve rencide edici…”

Öte yandan reddetmenin yanı sıra yetkililer tepki gösteren taraftarlara “Buraya yanlızca Trabzonlular ve Trabzonsporlular gelmiyor” yanıtını verdi.

En ufak kampanyada Trabzonspor'un adını kullanmaktan çekinmeyen ve Trabzonsporluları bu yöntemle alışveriş merkezine çekmeye çalışan Forum yetkililerine olayın ardından büyük tepki geldi.

Taraftarların büyük tepki gösterdiği olayın ardından sosyal medyada birleşen Trabzonsporlular Forum’a karşı protesto hazırlığına girdi. Trabzonlu ve Trabzonsporlulara kapılarını kapatan alışveriş merkezine haddini bildirmek için boykot başta olmak üzere birçok şekilde protesto edileceği belirtiliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler