Hacısalihoğlu: Onur’u göndermek için...

Trabzonspor’da yaşanan son gelişmeleri Trabzonspor’un eski Asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu değerlendirdi.Trabzonspor’da Avrupa sınavı öncesi yaşanan olağanüstü gelişmeleri Haber 61 Spor Servisine değerlendiren Hayrettin Hacısalihoğlu açıklamasınd

Hacısalihoğlu: Onur’u göndermek için...

Trabzonspor’da yaşanan son gelişmeleri Trabzonspor’un eski Asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu değerlendirdi.

Trabzonspor’da Avrupa sınavı öncesi yaşanan olağanüstü gelişmeleri Haber 61 Spor Servisine değerlendiren Hayrettin Hacısalihoğlu açıklamasında, "yaşanan bu gelişmeler bu ve buna benzer hatalar hemen her yönetim döneminde olmuştur. Trabzonspor’da ki futbolcular 20 ila 30 yaş arasındaki genç oyuncular hata yapabilirler" diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü;

"Trabzonspor’da kulübü yönetenlerin menejerlerin teknik direktörün görevi hadiseleri büyütmeden kamuoyuna duyurmadan kendi bünyesinde bastırmaktır. Zaten 2 gün sonra yaşanan bu hadiseler geçer. Trabzonspor yönetiminin en büyük hatası yaşanan bu hadiseli olduğundan çok daha fazla abartarak kamuoyuna yansıtılmaması gerekiyordu.

Onur’un kamptan gitmemesi sağlanmalıydı. Onur’a şu söylenebilirdi; tamam sen idmana çıkma burada dur. Kamuoyuna da futbolcunun sakatlığı var idmana ve maça bu yüzden çıkmadı denilerek konu geçiştirilebilirdi.

Yaşanan bu hadiselerde Trabzonspor yönetimi olayı bastırmak yerine aksine olayı abarttılar. Yaşanan hadiseler böyle olunca insanlar başka sebepler arıyor. Akla ilk gelen soru ise Onur gönderilmek için kamuoyu yaratılmak istendi ama olay tam tersi şekilde gerçekleşti."

Tuncay Lakot / Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler