Hacısalihoğlu: Derhal kongre kararı alınmalı!

Trabzonspor eski Asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu, 35. Olağan Genel Kurul'da konuşma yaptı.Hacısalihoğlu Genel Kurul'da yaptığı konuşmada "Yönetim kendilerinin Trabzonspor’da yeni bir tarz olduğunu düşünüyor. Bu nasıl bir tarazsa başarı yok, icraa

Hacısalihoğlu: Derhal kongre kararı alınmalı!

Trabzonspor eski Asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu, 35. Olağan Genel Kurul'da konuşma yaptı.

Hacısalihoğlu Genel Kurul'da yaptığı konuşmada "Yönetim kendilerinin Trabzonspor’da yeni bir tarz olduğunu düşünüyor. Bu nasıl bir tarazsa başarı yok, icraat yok. Yasal süresi çokta dolmuş bir yönetimin kalması söz konusu değildir. Yönetimin samimi olarak yanlışlarını düşürmek yerine hayali bir muhalefetle savaşmayı şiar edinmiş bir tavdı var. Yönetimin bu güne kadar olan icraatlarında ne kadar başarı sağladığını biliyoruz. Zaten yapılanlar doğru olsaydı bu kadar harcamaya gerek olur muydu? Laf yetiştirmek yerine yanlışlarınızı düzeltirseniz kimse ile mücadele etmenize gerek kalmaz" dedi.

Tüzükte çok eksiklikler olduğunu belirten Hacısalihoğlu, "Ancak bu tüzüğün iyi niyetle yapıldığı ortada. İyi niyet kötüye kullanıldığı için bir yaptırımı yok. Hep iyi niyetli insanlar gelecek Trabzon ruhu ile yönetileceği düşünülmüş şimdi bu tablo karşısında herkes şok yaşadı. Yargıtay kararlarına uyulmamasına da kulübün boşluklarından yararlanılmasına da hoş bakılması gerekir. Yasal görevinin bitmiş olmasını bir tarafa bırakırsak, Sportif başarının olamaması, camiada bölünmüşlük, itibar kaybı yaşanması nedeniyle derhal kongre kararı alınması gerekir." şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler