Hacıosmanoğlu'nun şampiyonlar ligi finali hayali

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu.İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları;SİVASSPOR MAÇI DEĞERLENDİRMESİBugünki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kazanmaları güzeldi. Kaderimiz çizilmişti biliyorsunu

Hacıosmanoğlu'nun şampiyonlar ligi finali hayali

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu.

İşte Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları;

SİVASSPOR MAÇI DEĞERLENDİRMESİ

Bugünki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kazanmaları güzeldi. Kaderimiz çizilmişti biliyorsunuz. Maça gidemedik cezalıydık. İlk yarıyı seyretmedim. İkinci yarı daha güzel oynadık. Her maçı kazanmak zorundayız. Kazanırsak Trabzonspor sevdalılarını sevindiririz. Biz elimizden geleni yapıyoruz. İlk yarı talihsizlikler bizden yanaydı. Kaptanımız Onur'umuz sakatlandı. Ondan sonra sıkıntılar çektik. Hakem hataları da var. Bir kalecinin ne kadar önemli olduğunu bu maçta da gördük. Bu arkadaşımız aramıza yeni katıldı. Tecrübesi var. Onun iyi kurtarışlarından sonra oyuncuların özgüveni artıyor. Daha iyi oynuyorlar. Arkadaşlarıda iyi oynadı ama yaptığı kurtarışlarla parasını çıkardı diye düşünüyorum. 

Bu sezonda bizim için önemli hocamızın istediği oyuncular var. İnşallah onları da transfer ederiz ve daha iyi oluruz. Biz kimse ile yarış halinde değiliz hocamızın istediği oyuncular var. onları almaya çalışıyoruz. Anadolu takımlarının elinde oyuncu alma gibi bir durumumuz yok.

ERKAN ZENGİN TRANSFERİ

Erkan İstanbul'a gittikten sonra biz devreye girdik. Sonra İsveç'e gitti. Hep farklı farklı haberler çıktı. Bir tv programına katıldım ama bana tuzak kurdular dedi Erkan. Başkaları çocuk gelmek istemiyor neden zorluyorsunuz dedi. Biz sürekli görüştüğümüz için böyle birşeyin olmadığını biliyorduk. İsveç'e gittik bizi havaalanından aldı. Evine gittik. Babası Trabzonspor hayranı. Amcası var o da aynı şekilde, fazla da kalmadık. Valizini topla gidelim dedik, geldik. Başkan İsveç'e neden gitti diyorlar. Ben Trabzonspor'un hizmetkarıyım. Trabzonspor'a katkı yapacaksa niye gitmeyeyim. Erkan bu akşam 2 asist yaptı. Gol atsa daha iyi olabilirdi. Ama onu da yapar. Çok iyi bir aileye sahip bize çok katkısı olacağına inanıyorum. Erkan'ın bana söylediği sadece bir yere bağlandım kelime oyunları ile bana tuzak kurdular dedi.

Biz Trabzon'da bir düzen diğiştirdik. Tamamen yeni bir takım. Yeni kurulan bir takımdan bir şey beklenmez diyorlar. Bu yeni kadro hakem hataları ile kaybettiğimiz 15 puanın yarısı olsa başka bir yerdeydik. Kalecimiz sakatlanmasa daha başka bir yerdeydik. Sivasspor iyi bir çıkış yakaladı. Erkan'ın oyuna girmesi ve kalecinin kurtarışları iyi oldu. Bu eleştirileri okumuyorum ve dinlemiyorum. Kalbimizde ne varsa cenabı Allah onu nasip etsin. Ama olmasa da daha iyi yapanlara bırakırız.

HAKEM HATALARI

Balıkesirspor maçından sonra başkanla ve yönetici arkadaşlar görüştüm. İkinci daha farklı olacağını söylediler.

ŞENER, OZAN VE TOLGAY TRANSFERLERİ

İsim konuşmak istemiyorum ama hocamızın istediği oyuncular var. Onlarla kulüp şartları doğrultusunda görüşmelerimiz var. Önlibero konusunda hocamızında isteği var. Çalışmalarımız var. Kadroya yeni isimler katabiliriz. 

İBRAHİMOVİÇ KONUSU

Havaalanında Erkan'la konuşuyorlardı. Trabzonspor bu olabilir.

HALİLHODZİC NEDEN AYRILDI?

Halilhodzic'in istediği oyuncuları aldık. Cardozo ve Mitroglou vardı hangisi önce biterse onu alın dedi. Bizde Cardozo'yu aldık. Halilhodzic oyuncularla sevgi bağını kuramadı. Ayrılmak kolay olmadı. Dünya kupasından sonra gelen teklifler nedeniyle kafası karışıktı. Lokeren maçı sonrası konuştuk ve dostça ayrıldık.

ERSUN YANAL'I NEDEN SEÇTİ?

Ersun Yanal sevilen bir hoca. Hucüm futbolu oynatan bir hoca. Ersun Hoca boşsa başka birini seçmenize gerek yok. 2011'deki kadroyu Ersun Hoca kurmuştu. İstediği transferleri yaptığımızda daha iyi olacaktır.

 

DEVAMI İKİNCİ SAYFADA

EN BÜYÜK HAYALİ NE?

Çocukluk hayalim Trabzonspor Başkanlığı. Allah bana nasip etti. Bunun dışında kafamda oluşan bir kurgu var. Şampiyonlar liginde final oynayıp bırakıyorum başkanlığı kafamdaki kurgu bu. İnsanlar nediyor bu diyebililer. Geçen sene Juventus'ta hakem hataları yüzünden yenildik. Bu sene Napoli'yi de geçersek iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Şimdi Erciyes maçı var. Trabzonspor taraftraları ile bütünleşip takımı iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz.

OYUNCU GELMEZ DİYE BİR ŞEY YOK 

Oyuncu gelmez diye bir şey yok. Sizin duruşunuz vereceğiniz şeyler önemli. Malouda'nın evinde oturuyorduk. Hadi gidiyoruz dedik kalktı geldi. Gelmez diye bir şey yok. 

15 milyon Euro civarında oyuncu sattık 25 milyon Euro civarında oyucu aldık. Aradaki fark fazla değil. Oyuncularımız iyi paralara sattık. 

MALİ GENEL KURUL

Kulübün borcu 280 milyona yaklaştıdiyorlar. Dışarda başka şeyler söylüyorlar. Bir mali genel kurul yaşıyoruz. Kampanyalar başladı. İbra etmeyin diye. Ben bir önceki kurulda kalktım dedim, ibra etsenizde etmesenizde bir şey çıkmaz dedim. Varsa sıkıntı sonradan devletin makamlarına müracaat edersiniz. Bizde öyle yaptık biliyorsunuz. Mali Genel Kurul'da ibra etmemeye uğraşıyorsunuz. Bu insanlar uğraştılar. Cumartesi kurul var. Salı günüde sermaye artırımı için karar verilecek. İbra etmeyin beni gönderin ama bu kaynaktan neden mahrum oluyorsunuz. Bugün itibari ile Trabzonspor'un kasasına 38 milyon TL kaynak girdi. 280 Milyondu borcumuz 250 Milyon'a düştü. 

CARDOZO'YU İSTEDİLER

Bugün bizim aldığımız oyuncuların hepsine talip var. Papadopoulos'u bedelsiz aldık bugün bir bedel karşılığı sattık. Oyuncularımıza Astronomik rakamlar verenler var vermedik. Cardozo'da bunlardan biri. UEFA kriterlerin hepsini sağladık. O kunuda bir sıkıntımız yok. Yemeyin yedirmeyin bütün açıkları kapatırsınız.

AKYAZI STADI

Önemli olan kulübe kaynak getirecek projeleri sağlamak. Stad projesi var. Yapılacak tesisler var. Akyazı'da kaba inşaat bitti. Diğer çalışmalar devam ediyor. Yeni sezona yetişecektir. Açılışa da bordo mavi renklerde bir takımı getirmek istiyoruz. 

Biz halkın içindeyiz. Halk bizi seviyor. Bugün cuma namazına gittm. Çocuğundan yaşlısına kadar herkes bizi seviyor. Ülkenin neresine gidersem gideyim halkın teveccühü bize şevk veriyor. O insanların sevgisi bize yetiyor. 

UEFA KRİTERLERİNDE SIKINTI YAŞAMAYACAĞIZ

Bizim son yaptığımız girişimlerle herhangi bir tehlike yaşamayacağız ama daha iyisini de yapabilirdik. Bunun farkındayız. Bundan sonra hatalarımızı daha aza indirip çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

MUSTAFA YUMLU ZEKİ YAVRU'NUN DURUMU

Bize Galatasaray'dan gelen bir teklif yok. Duyumda yok aldığımız karardan dönemeyeceğiz. O günün şartlarında öyle bir karar aldık. Dönmekte istemiyorum. Teklif gelirse değerlendiririz.

ÖZER HURMACI KONUSU

1.5 yıllığına kiralamıştık. Girişimlerimiz devam ediyor. Sezon sonunu beklemeden almak istiyoruz. 

MEHMET EKİCİ

Mehmet iyi bir oyuncu Avrupa'dan iyi bir teklif gelmediği sürece göndermeyi düşünmüyoruz. Öyle bir oyuncuyu 1.5 Milyon Euro'ya aldığımız için şanlıyız. Karakterli bir oyucu. Sözleşmesinde sıkıntı yaratacak bir madde yok. zamanı gelmeden sözleşmesini uzatacağız. 

TRABZONSPOR TV

Ön görüşmesini yapııyoruz. Kafamızı rahatlatamadık. Transfer dönemi bittikten sonra çalışmalarımızı yapacağız. Rakiplerimizin TVleri var. Bu konu ile ilgili talepler var. Sadece Türkiye'den değil dünyanın her yerinden izleyen insanlar var.  

BOURCEANU

Arkadaşımızı aldık. Yürekli oynayanları Trabzonspor taraftarları çok seviyor. O da öyle bir oyuncu. Bir sakatlığı vardı. Tedavisini iyi yaptırmadı heralde. Bizde eski takımına kiraladık. Şuanda orada hocamız isterse geri alırız. Ama hocamızdan böyle bir talep yok.,

 

DEVAMI ÜÇÜNCÜ SAYFADA

ONUR'UN DURUMU

Onur bizim kardeşimiz Onur'a sorsanız şimdi çıkıp oynar. Ama bir iki ay sonra oynayacak duruma gelir. 

İSTİNYE YÜRÜYÜŞÜ

Bu konu bizim çok özel bir konumuz. Mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Taraftarların böyle bir isteği var. Şikenin cezasının verilmediği bir ülke yok bizden başka. Benim kulüp başkanı olarak katılmam doğru değil ama bu konuya tepkisiz kalmamamız lazım. Pazar günü bir yürüyüş yapılacak ama Nisan ayı içinde tarihi belli değil ama bir milyon taraftarla bir organizasyon yapmak istiyoruz. Dünyanın her tarafından katılım olacağını biliyoruz.

ŞİKE KONUSU

Temyiz kurulun gerekçeli kararını bekliyoruz. Bizim hukuk kurulumuz ve Avrupadaki hukuk kurulumuz çok iyi çalışıyor. Gerekçeli karar geldikten sonra CAS'a bir müracatımız olacak. FIFA'da buna müdahil olacak. Müfettişin raporu geriye dönük yaptırımımız yok diye müdahale etmediler. Ama FIFA müdahale ediyor. Juventus'un Marsilya'nın başkanları bizi düşürdünüz. Barcelona ben transfer yasağı aldım. Bu takı kimdir düşürmüyorsunuz diyor. FIFA'nın olaya müdahil olduğunda neler olacağını göreceğiz. Bizim Avrupa'daki avukatımız bu davayı alıyorum ama ben hiçbir davayı geri bırakmadım. Baskıların ardından bu davayı benden alacaksanız şimdiden almayayım dedi. Bizde bu dava bizim namus davamız ucunda ölüm olsa sonuna kadar gideceğiz dedik ve davayı kabul etti. Trabzonspor sevdalıları 2011 yılındaki şampiyonluğu istemiyor. Bu düzene karşı bir duruş bu tekere çokmak sokulmasını istiyor. O zamana gelene kadar bizim çok şampiyonluğumuz elimizden alındı. 

HOCAYA MÜDAHALE ETME DURUMUMUZ YOK

Hocamızla sohbet edebiliriz. Ama şunu oynat bunu oynat gibi deme gibi bir durumumuz yok. O zaman hocayı gönderelim gitsin. Ersun hocamıza güveniyoruz. Biz yönetim olarak hocamıza daha iyi olanaklar sağlamaya çalışıyoruz. 

ALTYAPININ DURUMU

Gerçek manada takımların kurtuluşu alt yapıdan geçer. Bizim altyapımız var. Ersun hoca ilk geldiğinde alt yapıyla takımı birlikte idmana çıkardı. Ama bunları yetiştirecek düzeni sağlamanız lazım. Kolejiyle yurduyla hepsi ile ilgilenmemiz lazım. Çocuklar geliyor 1-2 saat antrenmanın ardından gidiyor. gerisini takip edemiyoruz. iyi sporcular yetiştirmek istiyorsak daha kapsamlı çalışmalar yapmamız lazım. Bununla ilglili çalışmalarımız var. 

YABANCI KURALI

Geçen sene 6-2 yaptıramadık. Bugün 14 yabancı önceki sistemları kabul etmeyenlerin 14 yabancıyı serbest bırakmasını anlayamadık. Bizim haberimiz yoktu. 14 yabancı alınmazki. Böyle bir takım olmak söz konusu değil. 

CAMİA İLE BARIŞACAK MI?

Samimi olanlarla birlikteyiz. Bizim kimseyle sonurumuz yok. Platform adı altında çıkıp konuşuyorlar. Sormak lazım hiç kombine almışlar mı? Ben şehirde de bazı insanlarla görüştüğüm zamanlarda iletişim sıkıntımız oluyor. Yakınen görmeyen insanlar farklı düşünüyorlar. Ama yakından gören insanlar farklı düşünüyorlar. Trabzonspor'u nasıl iyi yaparız onu düşünüyoruz. Biz saygısız gibi göstermeye çalışıyorlar. Evet Trabzon'un gerçekleri o halktır. Benle Trabzon'a gelin kalabalık yerlere girelim sonra gelin programda gördüklerinizi anlatın.

FORMA SATIŞLARI

Formalarda sıkıntı yaşadık. Bu kadar satılacağı öngörülememişti. Mağazaları genişletmeye çalışıyoruz. Cardozo mütevazi işini yapmaya çalışan, karakterli bir arkadaşımız. Takımdaki diğer oyuncularda aynı. 

TARAFTAR DESTEĞİ

Kombinelerde ve bilet fiyatlarında indirim yaptık. Yeni ikinci yarıya başlıyoruz. Takım iyi oynarsa taraftar gelir. Türk futbolunda bir milat yapmak istiyorsanız bunları temizlemeniz gerekiyor. İnsanlar stada gidip tiyatro mu izleyeceğiz diyorlar. Adaletin sağlanması gerekiyor. 

RİZESPOR'A OYUNCU VERİLECEK Mİ?

Onların istekleri doğrultusunda bizimde yardımcı olacağımız konular var. Bizde komşu takımımız elimizden ne geliyorsa yapmak zorundayız zaten ve yapacağız.

BASKETBOL TAKIMININ DURUMU

Trabzonspor Basketbol takımı Trabzonspor'un bir unsuru. Basket takımını Muharrem Usta Bey'e verdik. Trabzonlu olmayan Abiş Bey var Başkan olarak. Basketbol takımının ayrı bir yönetimi var ama bizim yönetici arkadaşlarımız maçlara gidiyorlar.

1461 TRABZON'UN DURUMU

Oradan oyuncular aldık çok oynatamadık. Orada talihsizlik oldu ve küme düştü. Tekrar Bank Asya'ya çıkarmak için uğraşıyoruz. Çıktıktan sonra takıma hizmet etmeye devam edecek.

EMRE GÜRAL KONUSU

Emre Güral Eskişehir ile antrenmanlara çıkıyor ama durumu daha net değil.  

YATABARE KONUSU

Yatabare'ye ciddi teklifler var ama bazı sıkıntılar var satmayı düşünmüyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler