Hacıosmanoğlu’ndan Yanal’a sert eleştiri

Türkiye Kupası'ndan elenen, ardından Avrupa’ya vedanın eşiğine gelen Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Napoli maçı sonrasında Teknik Direktör Ersun Yanal'ı şok etti.Transferlere yönelik sezon başında gelen eleştirilere karşılık, sorumluluğu üze

Hacıosmanoğlu’ndan Yanal’a sert eleştiri

Türkiye Kupası'ndan elenen, ardından Avrupa’ya vedanın eşiğine gelen Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Napoli maçı sonrasında Teknik Direktör Ersun Yanal'ı şok etti.

Transferlere yönelik sezon başında gelen eleştirilere karşılık, sorumluluğu üzerine alan Hacıosmanoğlu'nun, Napoli maçı sonrasında Yanal’la yaptığı görüşmede sert söylemlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Başkan'ın Yanal'a, "Artık sırat köprüsü üzerinde 14 maç oynayacağız. Sezona üç kupa diye başladık. Şu anda Avrupa'ya gidememe riskimiz var. Bu olursa, inan bana ne benim başkanlığım kalır, ne de de senin hocalığın. İkimizi de Trabzon'a sokmazlar" dediği bildirildi.

Hacıosmanoğlu’nun bu çıkışı, bir kez daha, önümüzdeki süreçte istenen sonuçların gelmemesi durumunda yaşanacak gündemin habercisi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler