Hacıosmanoğlu'ndan Şener'e şok suçlama!

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.Hacıosmanoğlu konuşmasında yine eski başkan Sadri Şener'i hedef alarak şok şike imasında bulundu.Günlerdir kaptan Onur üzerinden Şener'e yüklenen

Hacıosmanoğlu'ndan Şener'e şok suçlama!

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu'nda bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu konuşmasında yine eski başkan Sadri Şener'i hedef alarak şok şike imasında bulundu.

Günlerdir kaptan Onur üzerinden Şener'e yüklenen Hacıosmanoğlu bu kez Fenerbahçe Trabzonspor maçında Burak'ın attığı golü hatırlatarak Şener'in golden sonra mutsuz bir ifade sergilediğini belirtti.

İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun konuşması.;

Saygı göstermemiz gereken herkese saygı duyuyoruz. Eğer haketmiyorsa göstermiyoruz. Trabzonspor değerlerine saygısızlık yapmamız mümkün değil. Ben Trabzonspor’u kullanan insanların başkanı olmadım olmayacağım. 

Biz 33 yaşındaki futbolcunun 5 Milyon bonservisine 1 milyon da sevgilisine vermedik.  Trabzonspor’un hedeflerine ulaştırmak için bir yola girdik. Borcumuzu arttırdık. Yeni hocamızla sportif başarılar yakaladığımız zaman açığımızı kapatacağız. Bu dönemde en az borca indireceğiz. Biz Trabzonspor’un 1 Lirasını yemedik, kim yiyorsa ve yediyse namussuzdur.  

Elbetteki eleştirilere saygı duyuyorum.  Trabzonspor başkanı kurmuş olduğu ilişkilerden dolayı 1 lira kazanç sağlıyorsa namussuzun dik alasıdır.  Kim Trabzonspor’un başında olup şikeyle savaşmak isteyene yetki vermiyorsa o da namussuzdur. Hukuk kurulunda şike sürecini çok yakından takip eden arkadaşlar var.  Bu Trabzonspor’un namus davasıdır. Ucu nereye gidiyorsa bu davayı sonuna kadar takip etmeleri gerektiğini söyledim. Hukuk sürecinin sonunda kazanacağız.

Kupa Cumhurbaşakınında diye bir söz var. Kupanın nerede olduğu önemli değil. Trabzonspor’un başkanını 6222 yasasını onaylarken başına silah mı dayıyordu.  Trabzonspor o dönem gerekeni yapsaydı şimdi kupa Trabzonspor’daydı.

Fenerbahçe Trabzonspor maçında Burak’ın golünden sonra açın bakın Trabzonspor Başkanı ne yapıyor.

Allah bize buradan başarısız olarak gitmeyi nasip etmesin. Bu yarın da olabilir 5 sene de olabilir.

Trabzonspor başkanı mahkemeye verilemez diye bir şart yoktur. Biz bu yolu açtık. İbra edilsem temiz değilim, ibra edilmesem pis değilim. Eğer bir şey varsa kendi hakkımda suç duyurusunu kendim vereceğim.  Trabzonspor Genel Kurullarının Trabzon’a yakışır şekilde olmasından yanayım. Bugün burada olanlardan dolayı Trabzon ve spor camiasından özür diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler