Hacıosmanoğlu'dan Dante itirafı

İbrahim Hacıosmanoğlu, transfer süreci başta olmak üzere gündemle alakalı çarpıcı açıklamalar yaptı. A Spor'a konuşan Hacıosmanoğlu şu sözleri söyledi: "Benim kadar dik duran bir Trabzonsporlu yoktur bugüne kadar Trabzonspor için 100'den fazla savcının ka

Hacıosmanoğlu'dan Dante itirafı
İbrahim Hacıosmanoğlu, transfer süreci başta olmak üzere gündemle alakalı çarpıcı açıklamalar yaptı. A Spor'a konuşan Hacıosmanoğlu şu sözleri söyledi:
 
"Benim kadar dik duran bir Trabzonsporlu yoktur bugüne kadar Trabzonspor için 100'den fazla savcının karşına çıktım. Benim için hayattaki en önemli insan babamdı. Ancak babam bile mezardan çıkıp gelse Trabzonspor'un davasından dönmem"
 
İbrahim Hacıosmanoğlu Beşiktaş başkanı Fikret Orman hakkında "Taraftarından korktuğu için telefon numarasını değiştirdi. Benim bildiğim başkanlar numarasını değiştirmez. Bu kadar korkmasına gerek yok" ifadelerini kullandı. 
 
"Dante fazla para istedi. Toivonen-Waris takası mümkün değil"
 
Öte yandan transfer gündemiyle alakalı da konuşan İbrahim Hacıosmanoğlu: "Dante ile çok görüştük 5 milyon € istiyor bizim de bunu verme gibi bir lüksümüz yok. Toivonen-Waris takası mümkün değil. Waris'e geldikten 10 gün sonra 9 Milyon € teklif gelmişti fakat satmadık şu an değeri düştü ama yine de teklifler var. Mehmet Ekici'ye çok teklif geldi ama satmayı hiç düşünmedik. Bizim için önemli bir oyuncu" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor