Hacıosmanoğlu - Yanal zirvesi!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, uzun bir aranın ardından Trabzon'a gelerek teknik direktör Ersun Yanal ve yönetim kurulu ile bir araya gelecek. Bir haftadır yurt dışında bulunan teknik direktör Ersun Yanal'dan, hazırlamış olduğu transfer raporu

Hacıosmanoğlu - Yanal zirvesi!
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, uzun bir aranın ardından Trabzon'a gelerek teknik direktör Ersun Yanal ve yönetim kurulu ile bir araya gelecek. Bir haftadır yurt dışında bulunan teknik direktör Ersun Yanal'dan, hazırlamış olduğu transfer raporunu alacak olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu gelecek sezonki yol haritasını da büyük oranda belirleyecek. Yarın başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelmesi beklenen Ersun Yanal'ın gidecek oyuncular hakkındaki raporunu ise gelecek haftalarda vereceği öğrenildi.
 
Öte yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yargıtay kararından sonra yönetim kurulu ile bir araya gelerek yaşanan son gelişmeleri yerinde değerlendirecek. Camianın ısrarla kongre istemi karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenen Hacıosmanoğlu yönetim kurulunun da fikirlerini alarak yol haritasını belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor