Hacıosmanoğlu: Trabzonspor'un temeli atılıyor

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Akyazı stadının temel atma töreninde Haber61 TV’ye özel açıklamalarda bulundu.Başkan Hacıosmanoğlu önemli olanın Trabzonspor’u böyle bir tesise sahip olması olduğunu belirterek; ''Temel atmakla iş bitmiyor, işi ta

Hacıosmanoğlu: Trabzonspor'un temeli atılıyor

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Akyazı stadının temel atma töreninde Haber61 TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Hacıosmanoğlu önemli olanın Trabzonspor’u böyle bir tesise sahip olması olduğunu belirterek; ''Temel atmakla iş bitmiyor, işi takip edip bitirip en kısa sürede Trabzonspor’un burada maçlarını oynamaya başlaması. Söylediğim gibi yok şartlarda Anadolu devrimini yapan Trabzonspor herhalde böyle bir tesise de kavuşup Trabzon şehrine yakışır şekilde yönetildiği zaman Avrupa da devrim yapabilecek bir Trabzonspor ortaya çıkacaktır. Bunun için temel atma töreninin çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu tesislere bir an önce kavuşuruz çünkü burada yetişecek olan buradan çıkacak olan Trabzonspor oyuncusu herhalde sahaya çıkarken de çok daha farklı duygularla çıkacaktır. O yüzden emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

TRABZONSPOR’UN AMELESİYİZ

Trabzonspor’un sadece başkanı değil aynı zamanda amelesiyiz diyen Hacıosmanoğlu, ‘’Beni halkla da birebir ilgilenmem gerekiyordu. Çünkü biz sadece Trabzonspor’un başkanı değiliz aynı zamanda amelesiyiz. Bir daha böyle bir organizasyon olduğunda bire bir kendim ilgileneceğim. Sonuçta önemli olan buraya gelen insanların coşkulu olmasıydı. Bir kalabalığın burada olması gerekirdi. Burada Trabzonspor’un temeli atılıyor bir siyasi düşüncenin, siyasetin temeli atılmıyor.  Hiçbir takımda olmayan bir tesisin temeli atılıyor. Önemli olan gelenlerin samimi olarak coşku göstermesiydi’’ ifadelerini kullandı.

HERKESİ DAVET ETTİK

Hacıosmanoğlu, ‘’Biz herkesi davet ettik, katılanlara ve katılmayanlara teşekkür ediyoruz. Buradan Şamil Bey’e de saygılarımı iletiyorum. Kendisine özel uçak gönderip aldırmayı da teklif ettim ancak sağlık sorunları sebebiyle katılamadı. Bende buranın maketini alarak kendisine gidip ziyaret edeceğim Bodrum’da. Bizim değerli insanlarımız var onlara sahip çıkalı Trabzonspor o zaman ayakta durur’’ dedi.

HERKES HAYAL PEŞİNDE KOŞUYORLAR DEDİ

Konuşmasında Aydın Pişiren ile Faruk Kanca’nın öne çıkarmasıyla ilgili olarak konuşan başkan Hacıosmanoğlu ''Bu projenin gerçek mimarları onlar. Bizim yönetimimizde bu projeyi götürdüler, hatırlarsınız herkes hayal peşinde koşuyor Trabzonspor dedi. Trabzon şehrinin en önemli isimleri de Trabzonspor hayali projeyle uğraşıyor kıyı kenar kanununa muhalefet ediyor diye bizi Türkiye’ye şikâyet etmişti. O zaman tarihe dönerseniz benim o açıklamalara nasıl cevap verdiğim de ortadaydı. Evet, hayal kurmadan gerçeği yaşayamazsınız. Ben 11 yaşında köyümde bahçede inek beklerken Trabzonspor başkanlığını hayal ediyordum, bugün 47 yaşındayım ve Trabzonspor’un başkanıyım. Şampiyonlar Ligi’nde final oynayıp Trabzonspor’u bırakmayı hayal ediyorum’’ dedi.

Başkan Hacıosmanoğlu Eskişehirspor maçı için ise “Trabzon’daki bu hareketliliği umarım futbolcu kardeşlerim sahaya da yansıtır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor