"Hacıosmanoğlu Trabzonspor'u sattı!"

Trabzonspor'da, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun eski ikinci başkanı Sebahattin Çakıroğlu, bordo mavili kulübün başkanlığına aday olduğunu açıklarken, Hacıosmanoğlu hakkında zehir zemberek ifadeler kullandı. Çakıroğlu, şunları söyledi: "HACIOSMANOĞLU BAŞK

"Hacıosmanoğlu Trabzonspor'u sattı!"
Trabzonspor'da, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun eski ikinci başkanı Sebahattin Çakıroğlu, bordo mavili kulübün başkanlığına aday olduğunu açıklarken, Hacıosmanoğlu hakkında zehir zemberek ifadeler kullandı.
 
Çakıroğlu, şunları söyledi:
 
"HACIOSMANOĞLU BAŞKANLIĞI BIRAKIRSA TRABZON'DA YÜRÜYEMEZ"
 
"Yüzüne maske takarak tüm camiamızı kandıran İbrahim Hacıosmanoğlu'na Trabzon tribünlerinde bir çok laf söyleniyor; ama hâlâ başkanlığı bırakmıyor. Onda o yüz yok. Bırakırsa başkanlığı, Trabzon sokaklarında dahi yürüyemeyecek.
 
"VERDİĞİ SÖZÜ TUTMAYAN; HARAMZADEDİR"
cakir-001.jpg
 
Bir insanın sözü aynasıdır. Verdiğiniz sözü tutmuyorsanız, o kişi haramzadedir. Biz kendisiyle birlikte yönetime gelirken, kulübü borç batağından kurtaracağız, şike konusunda milyonları yürüyüşe çıkartacağız, kulübü riyakârlıktan, tüm kötülüklerden arındıracağız dedik. Ama hiç biri yapılmadı. Verdiği sözleri yapmayan bir yönetimde nasıl durabilirdim. Bu yüzden istifa ettim.
 
"HACIOSMANOĞLU MALİ GENEL KURULDA İBRA EDİLEMEZ"
 
Sen bugün beyaz yarın kara diyorsan, yarın herkesin karasını aklamaya çalışıyorsan senin yerin bellidir. Hacıosmanoğlu, Aralık'taki mali genel kurulda ibra edilmesi mümkün değil. Trabzonspor'a rezillik yaşatmadan şimdiden orayı terk etmelidir. Ben kendime güveniyorum, doğru işler yapıyorum diyorsa, o zaman 15 tane asil yönetim kurulu üyesinin 10 tanesi neden istifa etmiş? Buna bakmalı. Genel kurulunun oyunu iradesini, bu haliyle yönetim karşılamıyor.
 
"HOCA DEVRE ARASINDA KAÇACAK"
 
Biraz izanı olsa genel kurula giderdi. Ne olacağını bildiği için gitmez. Ama mecbur kalacak Aralık'ta genel kurula gidecek. Mevcut yönetimdeki arkadaşlarıma bir tek şey söylüyorum. Kulübü kaosa sürüklemeyin, hoca devre arasında kaçacak zaten. Biz devre arasını beklemeyin, genel kurula gidin. Sebahattin Çakıoğlu gibi orada yüzlerce aday çıkar. Allah nasip ederse, ömrümüz vefa ederse ben adayım.
 
 
"BİR TEK CARDOZO SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLMEDİ, ARAŞTIRILSIN!
 
Vahid Halilhodzic 'Cardozo sakat geldi' diyor. Bütün futbolcular Acıbadem’de sağlık kontrolünden geçirildi, bir tek Cardozo geçirilmedi. Bunu araştırsınlar.
 
"KİMİN GEMİLERİNİ YAKTIN? BABANIN GEMİLERİNİ Mİ?"
 
Sadri Şener kulübü 175 milyon lira borçlandırdı, kulübün geleceğini ipotek altına aldı. 'Biz bu işi düzelteceğiz' dedik. Şimdi kulübün borcu 400 milyar liraya yakın ve Hacıosmanoğlu, televizyonda ‘gemileri yaktık’ diyor. Acaba babanın gemilerini mi yaktın; neyi yaktın? 'Biz mali durumu düzeltip, kulübü siyasetten kurtaracağız' dedik. İbrahim Hacıosmanoğlu, yüzündeki maskeyi çıkartıp kulübü siyasetin kucağına oturttu. Trabzonspor’u böldü.
 
"HACIOSMANOĞLU TRABZONSPOR'U SATTI"
 
Kupayı almaktaki başarısızlığının, Trabzonspor’u satmasının arkasından 'ben bunu nasıl kapatırım' diye geldi, transferlerle insanların gözüne boyamaya çalıştı. Trabzonspor’u 400 trilyon borçlandırdı. Bunu nasıl kapatacak, soruyorum... Senin getirdiğin hocan bu takımın kümeye oynayacağını söylüyor. Senin hocan bile takıma güvenmiyor.
 
"HER ŞEYİ ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRDI"
 
Haklı olduğumuz şike davasında her şeyi eline yüzüne bulaştırdı. Milyonların organize edilerek yapılacak yürüyüşlerde hepsini iptal ettiren ve bunun karşılığında 'oraya giden herkes karşılığını görür' tehdidiyle insanları durduran İbrahim Hacıosmanloğlu’nun ta kendisidir. Bunu herkes bilsin. Siyaset bizi ilgilendirmiyor. Trabzonspor siyasete kurban edilmiş, Trabzonspor satılmıştır.
 
"TRABZONSPOR KİMSENİN MEKTEBİ DEĞİLDİR"
 
İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’u okuyamadığı ilkokul yerine koyuyor, bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Ama Trabzonspor kimsenin mektebi değildir. Kovduğu adamları yanına aldı. Sadri Şener’i 'buraya arpalık yaptın' diye eleştirirken, ondan daha fazlasını yaptı. Aynı gruptan 70 kişiyi daha içeri aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler