"Hacıosmanoğlu özür dileyip..."

Olaylı geçen Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nda yaşananlar tepki çekmeye devam ediyor. Tepki veren isimlere son olarak ise Trabzon sporuna uzun yıllar hizmet eden 1461 Trabzon’un eski başkanı Serkan Kılıç eklendi.KARAKTERSİZ İNSANLARIN TAVRIKılıç genel k

"Hacıosmanoğlu özür dileyip..."

Olaylı geçen Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nda yaşananlar tepki çekmeye devam ediyor. Tepki veren isimlere son olarak ise Trabzon sporuna uzun yıllar hizmet eden 1461 Trabzon’un eski başkanı Serkan Kılıç eklendi.

KARAKTERSİZ İNSANLARIN TAVRI

Kılıç genel kurulda yaşananların ahlak boyutuna uymadığını belirterek Trabzonsporluların oyunu kimsenin gasp edemeyeceğini söyledi.

“Bu tür oyunlar karaktersiz insanların sergileyeceği  bir tavırdır. “ diyen Kılıç “Bu Tür oyunları aciz insanlar yapar. Bir saate yakın tartışmaların sürmesine istinaden seçilmiş gibi gösterip Trabzon içinde Divan başkanlığını yapabilecek o kadar insan varken, şehir dışında yaşayan ve bu yolsuzluğa imza atması istenen kişinin Sabri Sadıklar olarak seçilmesi ve Sadıklar’ın da bunu kabul etmesi ayıpların en büyüğü olmuştur. Bu haysiyetsizliği nasıl sindirdiğini de anlamış değilim.” İfadelerini kullandı.

KOLTUĞA YAPIŞTILAR

Genel Kurul’da salona alınanların arasında üye olmayanların da bulunduğunu ifade eden Kılıç “ Trabzonspor’un Mali Genel Kurulu’nda salona sadece delegelerin alınacağı söylenip, Trabzonspor personel kartları verilerek tribünlere delege olmayanların doldurulması, yine aciz ve korkak insanların çaresizliğinin görüntüsüdür. Mali Genel Kurul’da istediklerini yapmak adına her yol mubahtır mantığı içerisinde hareket edildiği açıkça görülmektedir. Bu insanlar için Trabzonspor’un onurunun, gururunun, saygınlığının hiçbir anlam ifade etmediğini gördük. Tek amaçları kendi koltuklarını koruma gayreti olduğunu tüm Trabzonsporlular gördü. Hacıosmanoğlu’nun kendi yönetiminin  %50’sinin olmamasına rağmen, koltukta kalmak için çaba sarf etmesi, kimin hangi menfaatler için savaştığını gösteriyor. Hacıosmanoğlu kendi, ağzıyla “Ben taraftarın yönetimiyim “ diyor. O zaman Divan başkanlığı için bu kadar yangın niye? Kavga niye? Usulsüzlük niye? İki tane önerge verildi, oylanması gereken bu iki önerge de dikkate bile alınmadı. Madem taraftarın başkanısın, çık orada aklan. Bu önergeleri neden dikkate almadınız?  İmzalar toplanıp önerge sunulduğu halde bu önergeyi oylatmamak korkakların işidir. 40 takla attılar. 40 dereden su getirdiler. Bu ne koltuk ki yapışıp kaldılar. “ dedi.

HACIOSMANOĞLU ÖZÜR DİLEYİP KONGRE KARARI ALMALI

Kılıç, hiçbir şeyi gizli yapmadıklarını söyleyerek “Ağabeylerimiz, arkadaşlarımız ve taraftarlarımız adına bizler bir önerge hazırladık. Gizli kapılar ardında bir şey yapmadık. Orada salonun içerinde yaptık, herkesin gözü önünde yaptık. Buna istinaden hukuksuz olarak olarak oraya oturttukları divan üyelerinin, bunu hukuksuz olarak oylamaması korkak haysiyetsiz insanların işidir." dedi.

Artık Hacıosmanoğlu'nun delegelerden özür dileyip kongre kararı alması gerektiğini vurgulayan Kılıç "Bu saatten sonra Trabzonspor mali kongresinde yapmış olduğu hareketlerin ardından delegelerden özür dileyip kongre kararı almadıktan sonra,  Hacıosmanoğlu ve destek verenler, arkadaş ve dostlarımız dahi olsa bu saatten sonra bana selam dahi vermesin. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’u ikiye bölmüştür. Kendisini sevenler ve Trabzonspor’u sevenler olarak ikiye ayırmıştır. Bu Hacıosmanoğlu’nun eseridir. Onu sevenler ve Trabzonspor’u sevenler adına bir kongre kararı alsın ki Trabzonspor başkanlığını onaylatsın. Bu kongre içerisinde Trabzonspor  delegesi olmayanları salona alarak, kavga ortamı yaratarak, haksız hukuksuz işlemler yaparak tepki anlamında çoğu kişinin salonu ¾’ünün  terk etmesiyle çok büyük bir iş yapmış gibi, ibra edildi havasıyla gururlanan bir adam benim başkanım değildir. Kendisi Trabzonlu duruşu sergileyip, yönetimin yarısı istifa etmesine rağmen, ne koltuktur ki  sulu kule  ekibi gibi girdikleri yerden çıkmayan kişilerin  bu saten sonra Trabzon’a verecek  hiçbir şeyi olduğuna inanmıyorum. Kendisi beni Trabzonspor taraftarı seçti diyorsa,  bir seçim kararı alır, aynı taraftar onu yeniden seçer, ondan sonra da çıkar adamım diye de dolanır. “

BÖYLE ADAMLIK OLMAZ OLSUN

Hacıosmanoğlu’na sert şekilde yüklenen Kılıç, kendisini 10 yıla yakındır tanıdığını ve artık başkanlık sürecinin sona erdiğini sözlerine ekleyerek “  10 kişiyi 1 kişinin üzerine anlık saldırtarak Trabzonspor duruşunu şeklini bozmak, onun adamlığı ise  aynaya baksın. Bu şekilde adamlık kazanılacaksa o adamlık olmaz olsun.. Ben İbrahim Hacıosmanoğlu ile 10 yıla yakın sürede tanışırım, bu adamın  Trabzonspor başkanlığı süreci bitmiştir.  Bunun aynı zamanda  Trabzonspor’u Bir Gençlerbirliği, Gaziantep  değil ki paranla üye  yaptırıp kendine oy verdiresin. Yeniden seçilebilmeyi garantilemek  adına, yapmış olduğu 2700 delegenin kendi seçtiği divan kurulu tarafından mali genel kurulda oylamaya bile gerek duymaması duruşlarını ve korkalarını göstermektedir.Biz Anadolu’nun abisiyiz diyen başkan Trabzonspor’un parasıyla üye yaptırdığı kişilerin oylarıyla ile ağabeylik yapacaksa yapmasın. “ ifadelerini kullandı

HACIOSMANOĞLU KULÜBÜ KENDİNE BORÇLANDIRDI

Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor’a gelen  yardım paralarını kendi üzerine kaydettirip, kendi üzerine alacak kaydettirdiğini öne süren Kılıç “ Hacıosmanoğlu kulübü kendine borçlandırmıştır. “ dedi.

ŞİKE DAVASINI KULLANARAK…

Nusret Yımaz’ın kongredeki açıklamalarını hatırlatan Serkan Kılıç , Hacıosmanoğlu’nun şike sürecini kullanarak insanları kandırdığını söyledi.  Ayrıca kongrede oy hırsızlığı yapıldığına dikkat çeken Kılıç sözlerini şöyle tamamladı;

“Aziz Yıldırım kapalı kapılar arkasında kupa hırsızlığı yaptı,Hacıosmanoğlu ve yönetimi  bu açık açık Trabzon insanının gözü önünde  oy hırsızlığı yaptı. Seçilmesinin en büyük nedenlerinden biri olan 2010-2011 şampiyonluk kupasını seçim malzemesi olarak kullanıp, kupa 3 ayda gelecek deyip , mali genel kurulda Nusret Yılmaz’ın açıklamalarıyla ortaya çıkan gerçekle, CAS kararlarına müdahil olmayarak şike davasına zarar verdiğinin ortaya çıkması, onun  şike davasını kullanarak  insanları nasıl kandırdığının da açık bir göstergesidir.

Eğer Trabzonspor’un seçimlerinde kavga ve bulaşıklıklar yapacaklarsa, bundan sonraki kongreler de böyle geçecekse, onunda açıklamasını yapsın ki tüm Trabzonsporlular kongreye ona göre hazırlıklı olarak gelsin.

Hacıosmanoğlu’nun enteresan açıklamalarına alıştık, umarım bu açıklamalarımdan sonra bana, 1461‘in ismini koyan bir başkan olduğumu hatırlayıp, Komünist açıklaması yapmaz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler