"Hacıosmanoğlu o ilgiyi haketmedi"

Çalınan kupada siyasetin büyük etkisi olduğunu söyleyen Özkan Sümer, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, verilen ilgiyi hak etmediğini ifade etti. İşte o röportajın satır başları;TRABZONSPOR YÖNETİMİ NASIL BULUYORSUNUZ?Yönetimin nasıl olduğu sonuçlarla ortaya çıkı

"Hacıosmanoğlu o ilgiyi haketmedi"

Çalınan kupada siyasetin büyük etkisi olduğunu söyleyen Özkan Sümer, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, verilen ilgiyi hak etmediğini ifade etti. İşte o röportajın satır başları;

TRABZONSPOR YÖNETİMİ NASIL BULUYORSUNUZ?

Yönetimin nasıl olduğu sonuçlarla ortaya çıkıyor. Bir yerde işler yanlış gidiyorsa demek ki işin içerisinde yanlış insanlar var. Trabzonspor’da da işlerin iyi gitmediğini herkes biliyor. Bu yönetimin ısrarcı olması Trabzonspor adına iyi niyetli bir yaklaşım değildir.

" Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulübü yönetme doğrultusunda Trabzonspor'u yok etmeyi göze alabilecek aykırılıklar içersinde"

Ülkemizde genel potansiyele ve o potansiyelim ürettiği sonuçlara baktığımızda son derece yanlış bir yönetim sorunu yaşanıyor. Yönetimi sadece bir yanlışıyla görmek doğru değil. Yönetim diğer bütün iyi olması gereken şeylerin belirleyicisidir.

"Yargı kararına karşı yönetim kurulu görevde kalmakta direniyor. Yönetim yargı kararına direndikçe kulüp daha fazla batıyor"

Trabzonspor da yanlışların öncüsü rolünde müthiş bir performans sergiliyor. Futbola aykırı ne varsa bize yaşattılar. Futbolda ki ihtiyaç duyulan o performans da duyulan ihtiyaç teknik bilgidir. Teknik bilginin yanından geçmemiş insanlar karar verici konuma gelmiştir.

 "Trabzonspor bu yönetimle 'Utançta Büyümüş, İtibarsızlıkta Büyümüş ve Borçta Büyümüş"

TRABZONSPOR’UN GELECEĞİYLE ALAKALI YÖNETİM NE KADAR DOĞRU KARARLAR VEREBİLİYOR?

Her şeyde olduğu gibi bunda da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, verilen ilgiyi hak etmediği görülüyor. Bu kadar iddialı vaatler tehlikeli şeylerdir. Yönetim kurulunun da tutumu ve davranışları beklentileri hızlandırdı ve güçlendirdi. Kupada yaşanan trajedi yine engellenemezdi ama bu kadar hasar vermesi doğru değildi. Bu olay Trabzonspor’un bir derdidir.

" Trabzonspor niteliksiz oyuncu ve uydurma star transferlerine hem bir sürü bedeller ödemiş,hemde sonuç beklentilerine cevap bulamaz hale gelmiş" 

1235236.jpg

Belirsiz olmayan tek şey kupanın bize verdiği o acıdır. O acıyı da gidermek öyle kolay bir şey değil. Yıldırım Demirören şike husumetini çözmeyi ifade ederek başa gelmiştir. Şimdiki insanların bilmediği husus şu ki TFF’nin kararı, UEFA, CAS, FİFA değiştiremiyor. Siyasetin de çok büyük etkisi vardır.

CAMİAYA BİR MESAJINIZ OLUR MU?

Taraftarımızın yanlış yaptığı nokta, takım üzerinden kulübü görmeyi bırakmalı. Kulüp üzerinden takıma bakmalı. Bunu şu örnekle özetleyebiliriz, yalnızca ağacı görmeyecek ormanı görecek taraftarımız. Böyle olmadığı için sadece oyunculara bakılıyor. Kulüpte ne olup bitiyor bilmediği için yanlışlar oluyor. Neyin ne şekilde etkisi olacağı konusunda bir fikri olmalı. Peşin kabullenme veya kahraman yaratma gibi yanlışlara düşmemeli. Olayları iyiden iyiye süzecek yanlışları tespit edecek, sonunda desteği hak eden insanlara destek verecek.

"Trabzonspor;'un tedavisinde tek iyileştirici iksir bütünlüktür. Tedavide başka bir etki aramak lüzumsuz vakit geçirmektir.  "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor