Hacıosmanoğlu muhalefete kızdı ama...

Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kendilerini eleştirenlere cevap verdi.   Trabzonspor’un her kulüp gibi borcunun olduğunu söyleyen Başkan, ‘Kulübü borçlandırdılar’ eleştirilerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.   Kulübün, bugünkü var olan bo

Hacıosmanoğlu muhalefete kızdı ama...
Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, kendilerini eleştirenlere cevap verdi.
 
Trabzonspor’un her kulüp gibi borcunun olduğunu söyleyen Başkan, ‘Kulübü borçlandırdılar’ eleştirilerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
 
Kulübün, bugünkü var olan borcunun kendi dönemlerinden önceki yönetimlere ait olduğunu da belirten Hacıosmanoğlu, “6 ayda kaçar gider diyenler, 2.5 yıldır borç ödediğimizi, kaliteli bir kadro kurduğumuzu görmezler. Çünkü art niyetlilerdir. O yüzden gözleri kör olmuştur” diye çıkıştı. 
 
Kamuoyunun transfer edilen yıldızları konuşurken, muhalefetin kulüp borçlarını gündeme getirerek Trabzon’a zarar verdiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, “Bizden önceki dönemde 50 milyon TL menajer ücreti ödenirken bunların hiç sesi çıkmıyordu” dedi.
 
ŞOTA VE HURMA’YA GÜVENİM TAM
Şota Arveladze ve Süleyman Hurma’nın Trabzonspor’a büyük katkı sağlayacağına inandığını belirten Hacıosmanoğlu, şu ifadeleri kullandı:  
 
“3 maçta 7 puan toplayarak averajla lig ikincisiyiz. Birkaç hafta sonra da kadromuz, gücünü lige yansıtarak Trabzon’u liderlik koltuğuna oturtup bir daha da oradan inmeyecektir.”
 
BORÇ NE KADAR?
 
Öte yandan Hacıosmanoğlu'nun bizden önceki dönem diye bahsettiği dönemde borç 175 Milyon TL iken Hacıosmanoğlu döneminde son resmi rakam ise 309 Milyon TL borç olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler