Hacıosmanoğlu istifa etti mi?

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrası çok eleştirilen ve göndermek zorunda kaldığı Vahid Halilhodziç’in ayrıldığı dönemde istifa etmek istediği, ancak yönetici arkadaşlarının  Hacıosmanoğlu’nu bu fikrinden va

Hacıosmanoğlu istifa etti mi?

Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrası çok eleştirilen ve göndermek zorunda kaldığı Vahid Halilhodziç’in ayrıldığı dönemde istifa etmek istediği, ancak yönetici arkadaşlarının  Hacıosmanoğlu’nu bu fikrinden vazgeçirdiği iddia edildi.

Boşnak hocanın fedakârlık yaparak daha yüksek rakamlara gelen teklifleri elinin tersiyle itip bordo mavili takıma evet demesi sonrası inandığı hocasını göndermek zorunda kalan başkan Hacıosmanoğlu’nun o dönemde oldukça yıprandığı, yönetici arkadaşlarına "ben bırakıyorum" dediği iddia edilirken, yönetici arkadaşlarının ikna turları sonrası başkanın istifa etmekten son anada vazgeçtiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler