Hacıosmanoğlu: Dik yaşayıp adam gibi ölmek...

Trabzonspor'un kurucu üyesi Ali Osman Ulusoy'un vefatı nedeniyle Trabzonspor tesislerinde gerçekleştiren törende İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.Hacıosmanoğlu dik durup adam gibi ölmenin herkese nasip olmadığını belirterek şöyle konuştu;Trabzo

Hacıosmanoğlu: Dik yaşayıp adam gibi ölmek...

Trabzonspor'un kurucu üyesi Ali Osman Ulusoy'un vefatı nedeniyle Trabzonspor tesislerinde gerçekleştiren törende İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu dik durup adam gibi ölmenin herkese nasip olmadığını belirterek şöyle konuştu;

Trabzonsporumuzun kurucu başkanı Ali Osman Ulusoy abimizi kaybetmenin üzntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet  ailesine sabır diliyorum. Trabzon gibi bir şehirde 90 yıl yaşayıp arkandan söz ettirmemek kolay değildir, Allah bize de nasip etsin. Dün emniyet müdürümüzle sohbet ederken çok önemli bir şey anlattı. Herşeyi izah ediyor; “ Dedimki Ali Osman abi çok dik duruyorsun biraz yaşlılar gibi kanbur dur da nazar değmesin sana. O dedi benim inadıma dikleşti daha dik durdu.” Ülkemizde günümüzde bu kadar uzun yaşayıp dik durup yaşamak kolay değil Allah ona nasip etti. Bize de inşallah nasip eder. Kederli ailesine başsağlığı kendisine de Allah’tan rahmet diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler