Hacıosmanoğlu bu kumarı da kaybetti

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Trabzonspor'un başkanlığına seçilirken ve seçildikten sonraki en büyük vaadi olan "2010-11 kupasını alacağım."şeklindeki sözleri elinde patladı ve kendi oynadığı  kumarı kaybetti.   Yeşil çuhalarda oynamaya alışık olduğu kumarı

Hacıosmanoğlu bu kumarı da kaybetti
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Trabzonspor'un başkanlığına seçilirken ve seçildikten sonraki en büyük vaadi olan "2010-11 kupasını alacağım."şeklindeki sözleri elinde patladı ve kendi oynadığı  kumarı kaybetti.

Yeşil çuhalarda oynamaya alışık olduğu kumarı son zamanlarda Trabzonspor üzerinden gerçekleştiren İHO kendisi kazanırken Trabzonspor'u kaybettirmeye ve yok olma noktasına hızla getiriyor.

Trabzonspor Başkanlığına gizli güçler tarafından getirildiği, getiriliş amacının ise Trabzonspr'un haklı kupa mücadelesini sekteye uğratmak olduğu iddia edilen İHO'unun aslında sarı lacivert renklere gönül verdiği ve Fenerbahçe camiasının ileri gelenlerinin desteği ile çıkış aradığıda kulislere bomba gibi düştü.

Mahkemenin şike davasında başta Aziz yıldırım olmak üzere suçlulara beraat ve delillerin imha edilmesi kararını verdi. Bu karar nedeniyle hacıosmanoğlu bir sözünü daha tutamadı.

Kamuoyunda yurt dışında kumar oynamasıyla büyük tepki çeken başkan Hacıosmanoğlu da "Ya ben kupayı alacağım ya da kupa beni" sözleriyle ortaya koyduğu iddiasını da kaybederek adeta bir kumarı daha kaybetti.

Daha önce bir çok kez "Halilhodzic giderse bende giderim" , "Başarısızlık durumunda giderim" gibi sözler veren ancak hala görevinin başında olan Hacıosmanoğlu'nun bu kez ne karar vereceği merakla bekleniyor.

İşte Hacıosmanoğlu'nun çok tepki çeken o kumar videosu;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor