Hacıosmanoğlu bakın neden desteklemiş

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’da TFF krizinden sonra sular bir türlü durulmuyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, art arta gelen istifaların ardından kongreye gideceğiz söylemlerinde bulunmuştu. Camiayı bu söylemleri ile sakinleştirme çabasına giren

Hacıosmanoğlu bakın neden desteklemiş

Haber61 – Haber Servisi – Trabzonspor’da TFF krizinden sonra sular bir türlü durulmuyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, art arta gelen istifaların ardından kongreye gideceğiz söylemlerinde bulunmuştu. Camiayı bu söylemleri ile sakinleştirme çabasına giren İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu planı da tutmadı. 48 saatte 4 kişi istifa ederken bu istifalar arasında Haber61 ilginç bir detaya daha ulaştı.

Hacıosmanoğlu, istifaya etmek isteyen yöneticileri ikna etmek için baskı yaptığı ortaya çıktı. Başkan ikna ettiği kişiler ile yapmış olduğu görüşmelerinde neden TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören’i desteklediğini şu sözler ile savunduğu ileri sürüldü. Hacıosmanoğlu'nun“ Bu ay kulübün yüksek miktarda bir ödemesi var. Bu nedenle TFF’den parayı erken alabilmek için böyle bir yönteme başvurdum.”söylemlerine yer verdiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor