Hacıosmanoğlu Avusturya'da kampı değerlendirdi

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Avusturya’da değerlendirmede bulundu. Taraftarların bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Hacıosmanoğlu, “ Söylediğimiz transferleri yapacağız.  Teknik patronun belirlediği sporcu

Hacıosmanoğlu Avusturya'da kampı değerlendirdi

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Avusturya’da değerlendirmede bulundu. Taraftarların bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Hacıosmanoğlu, “ Söylediğimiz transferleri yapacağız.  Teknik patronun belirlediği sporcuları alacağız. Gönül isterdi hepsi burada olsunlar. Hocanın istediği oyuncuları alacağız ama takımın çıkarlarını da düşünüyoruz. 3 mevki belirledik. Bunları da en kısa zamanda alacağız. Yerli sol tarafa alacağımız oyuncular var. Anlaştığımız oyuncular var ve onların vize sorunu var onlar Türkiye’de buluşacak. Forvetleri kampa katmaya çalışacağız iki tane düşündüğümüz oyuncular var.”dedi.  

Hacıosmanoğlu, “ Bu kulübün stoper sorunu, olduğunu forvet sorunu olduğunu herkes biliyor bunu hocamızda söylüyor. 3 gün daha buradayız ve bunu hocamızla birlikte görüşerek yapacağız. Zaten hocamız ile kafa yapımız aynı. Saha da bir deli başkan var. Birde deli hoca var bunu kendisyle espri olarak yaptık. Takımda eksiklikler var, evet sizde biliyorsunuz bu sorunlar. Bugün bende bakıyorum sadece hoca değil onunda yanında ki ekipte çok iyi. Trabzonspor sevdalılar çok iyi bir Trabzonspor seyredecek.”ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor