Haber61.net spor ajandası...

YÖNETİM KONGREYİ ARALIK AYINA TAŞIMAK İÇİN NEDEN YOĞUN ÇABA SARFEDİYOR?Yargıtay’ın yönetimin görev süresiyle ilgili yerel mahkemenin verdiği kararı onamasının ardından camia kongre beklentisine girerken Başkan Hacıosmanoğlu ve yönetim kongrenin aralık ayı

Haber61.net spor ajandası...

YÖNETİM KONGREYİ ARALIK AYINA TAŞIMAK İÇİN NEDEN YOĞUN ÇABA SARFEDİYOR?

Yargıtay’ın yönetimin görev süresiyle ilgili yerel mahkemenin verdiği kararı onamasının ardından camia kongre beklentisine girerken Başkan Hacıosmanoğlu ve yönetim kongrenin aralık ayında yapılması konusunda her yolu deneme kararı aldı.

Ekonomik ve sportif anlamda başarı elde edemeyen Trabzonspor’da başkan Hacıosmanoğlu kongre sonrası verdiği başarı sözlerini yerine getiremese de kongreyi aralık ayında yapıp seçime güçlü girmek istiyor. İyi ama yönetim neden aralık ayında ısrar ediyor?

Bu sorunun cevabı çok basit Çünkü Hacıosmanoğlu göreve geldikten sonra yakın Çevresinden yaklaşık 2000’e yakın kişiyi delege yaparak elini güçlendirmek istedi. Ve o delege yaptığı üyeler aralık ayından sonra oy kullanma hakkına sahip olacaklar. Bu nedenle yönetim  mahkeme hukuk kurulunun itirazına  ret kararı verse bile  kongrenin aralık ayında yapılması için her yolu deneyecek.

 

"BEKİR BÜLBÜLOĞLUNDAN, CELİL HEKİMOĞLUNA TAM DESTEK" 2. SAYFADA

BEKİR BÜLBÜLOĞLUNDAN, CELİL HEKİMOĞLUNA TAM DESTEK

Son yapılan genel kurulda seçime Muharrem Usta’nın listesinde Celil Hekimoğlu ile giren Bekir Bülbüloğlu’nun  Usta’ya mı, Hekimoğlu’na mı destek vereceği merak konusuydu.

Bekir Bülbüloğlu, Celil Hekimoğlu dedi.

Celil Hekimoğlu’nun bu işin altına kalkacağına inandığını söyleyen Bekir Bülbüloğlu  “Celil kardeşim hevesli, çalışkan bir arkadaşımız. Güzel projeleri var. Bunca borca rağmen ben adayım deyip ortaya çıktığı içinde kendisini cesaretinden ötürü kutluyorum. Ben maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağım" dedi.

 

"MEHMET ÖKSÜZOĞLU GERİ DÖNÜYOR" 3. SAYFADA

MEHMET ÖKSÜZOĞLU GERİ DÖNÜYOR

Mehmet Ali Yılmaz , Faruk Özak ve Özkan Sümer yönetimlerinde görev alan Mehmet Öksüzoğlu son olarak 2002 yılında Ahmet Ağaoğlu’nun kongreden bir gün önce Trabzon’u terk etmesinden sonra liste yapıp başkan olmak yerine görev kabul etmeyip aday olmamıştı.

13 yıl önce başkan olma şansını yakalamışken bırakıp gitmesinin yanlış olduğunu ve büyük pişmanlık yaşadığını ifade eden Mehmet Öksüzoğlu “13 yıl öncesine geri dönsem o gün yaptığımı bugün yapmazdım keşke bırakıp gitmek yerine aday olsaydım. Hele bu yönetimin bunca yanlışını gördükten sonra pişmanlığım daha fazla arttı" dedi.

Hacıosmanoğlu yönetimin Trabzonspor’u çok kötü yönettiğini belirten Öksüzoğlu, "sağlık sorunlarım nedeniyle çok sevdiğim camiadan uzak kaldım. Çok şükür sağlığıma kavuştum. Yeni yapılacak kongrede ama başkan adayı ama yönetici olarak Trabzonspor’a hizmet istiyorum" diye konuştu.

 

"TRABZONSPOR’A  HAYALİ SCOUT EKİBİ" 4. SAYFADA

TRABZONSPOR’A  HAYALİ SCOUT EKİBİ

Trabzonspor’un eski Ceosu Burak Gürdal Bordo Mavili takımın bünyesinde çok iyi scout ekibi kurduklarını söyledi.Bir kaç ay önce yönetici Köksal Güney “iyi bir scout ekibi kurulması lazım” demişti. Madem bir scout ekibi var neden yöneticinin bundan haberi yok?

İyi ama bu ekipte kimler var? bugüne kadar  kimleri izledi ve rapor etti?. Madem ortada bir ekip var neden isimleri kamuoyundan saklanıyor ?

Son yapılan transferler bu ortada görünmeyen hayali scout ekibi tarafından yapıldıysa vay Trabzonspor’un haline…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler