Haber61'in ajandası

TRABZON’DA ARTIK NEFESLER TUTULDUTrabzon tarihi bir gün yaşayacak bugün yine. Artık saatler 20.00’e çevrildi.Şimdi ne yazsak-ne konuşsak-ne yorum yapsak boş.Sözün bittiği yerdeyiz.Binlerce Trabzonspor taraftarı bu akşam Avni-Aker’de yerini alacak,noktayı

Haber61'in ajandası

TRABZON’DA ARTIK NEFESLER TUTULDU

Trabzon tarihi bir gün yaşayacak bugün yine. Artık saatler 20.00’e çevrildi.Şimdi ne yazsak-ne konuşsak-ne yorum yapsak boş.Sözün bittiği yerdeyiz.

Binlerce Trabzonspor taraftarı bu akşam Avni-Aker’de yerini alacak,noktayı sahada futbolcular koyacak.Trabzonspor için bu maçın ne kadar önemli olduğunu elbette yazmaya gerek yok.Fakat şunu yazmak ve üzerini çizmek zorundayız.Bugün hepimize büyük görev düşüyor.Ne olursa olsun ne kadar rakip takım tahrik yaparsa-yapsın  takımı 90 dakika boyunca desteklemeliyiz.Bütün gözler Trabzon şehrinde ve taraftarında olacak.Bu sınavı kendimiz için geçmeliyiz.2014-2015 sezonunda şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor’un bu ilk derbi maçından 3 puanla çıkacağına inancımız sonsuz

O VALİ SİYASETE GİRECEK!

O VALİ SİYASETE GİRECEK!

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Trabzon, Balıkesir, İzmir ,Antalya ve Ankara  valilikleri yapmış olan Alâaddin Yüksel siyasete mi giriyor?

1993–1996 yıllarında Trabzon Valiliği görevini yapan,13 Mayıs 2010 tarihinden bu yana da Ankara Valiliği görevinde bulunan Alâaddin Yüksel emekliliğe ayrıldı. Yüksel’in 2015 Genel seçimlerinde Milletvekili adayı olarak aktif siyasete girmesi bekleniyor. Alâaddin Yüksel aldığı her görevi başarıyla yerine getirmiş değerli bir mülki amiri. Yüksel, İzmir Valiliği döneminde ise büyük bir çıkış yakalamıştı.Toplumun her kesiminde "Toplam Kalite" anlayışını yaygınlaştırması ve İzmir köylerinde hayat kalitesinin yükseltilmesine ilişkin yapmış olduğu çalışmalar ile İzmir iline büyük hizmetler vermiş olan Alâaddin Yüksel bu çalışmalardan dolayı da “2002 Yılı Yaşamda Kalite Ödülü” ile ödüllendirilmişti.

TRABZON’DA YILIN TRANSFERİ!

TRABZON’DA YILIN TRANSFERİ!

Sadece mesleğindeki başarısı değil renkli kişiliği,insancıl duruşu ve insanlarla kurduğu iletişimle 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Opr.Dr.Ahmet Çubukçu Medical Park hastanesine başhekim olarak transfer oldu.

Yıldızlı Güven Hastanesinin Medikal Park’a devri sonrası hastanede hem idari hem de teknik anlamda önemli değişimler yaşanacağı belirtiliyordu. İlk nokta transfer gerçekleşmiş oldu. Özel Imperial Hastanesinde Beyin Cerrahisi olarak çalışmakta olan Çubukçu Pazartesi gününden itibaren yeni görevine başlıyor.Çubukçu ile hastane yetkilileri önceki akşam yemekli bir toplantıda bir araya gelerek son bir durum değerlendirmesi gerçekleştirdi.

TRABZON’A 60 GENÇ GİRİŞİMÇİ KAZANDIRACAĞIZ

TRABZON’A 60 GENÇ GİRİŞİMÇİ KAZANDIRACAĞIZ

İş ve meslek sahibi olma noktasında KASİYAD Trabzon’da önemli bir proje başlattı.

KASİYAD Başkanı Temel Korkmaz, "Karadeniz Sanayici İş Adamları ilim adamları Yöneticiler ve Araştırmacılar Derneği olarak 12-24 Eylül ve 26 Eylül-10 Ekim tarihleri arasında genç girişimci ve Trabzon'da yatırım yapmak isteyenlere KOSGEB'in verdiği 30 bin TL hibe 70 bin TL'de krediyi kullanabilmeleri için bir eğitim projesi geliştirdi. DOKA tarafından bu eğitim projesi kabul edildi. KOSGEB'e müracaat ettik. KOSGEB bu projeye sertifika projesi açabileceğini söyledi. 30 kişiyle eğitim programımıza başladık. 2. dönemimiz 26 Eylül'de başlayacak. İnşallah Trabzon'a 60 tane genç girişimci arkadaşımızı kazandıracağız. Bunlarla birlikte inanıyorum ki çok güzel işler yapılacak. Trabzon'da esnafa destek olmaya devam.”

CHP’DE İL BAŞKANLARI GÖREVDEN ALINACAK MI?

CHP’DE İL BAŞKANLARI GÖREVDEN ALINACAK MI?

5-6 Eylül tarihlerinde yaptığı olağanüstü kurultaydan sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu radikal kararlar almaya başladı.

Radikal kararların arasında 40 ilin il başkanın görevden alınması bekleniyor. Daha önce PM kararıyla mahalli kongreleri 1 yıl erteleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, 18. olağanüstü kurultayın sonuçlarının kendisini tedirgin ettiğini bu nedenle  CHP’de mahalli kongrelerin bu yılın Kasım ayında başlatılacağı konuşuluyor.CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yapacağı bu köklü değişikliği kurultayda rakibi Muharrem İnce’nin beklenenin üzerinde oy alması, ayrıca il başkanları aracılığı ile Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun, Genel Başkanlığa önerilmesi için verilen 944 imzadan sandıkta 200′ü aşkın imzanın Muharrem İnce’ye yönelmesi bunun yanında 37 kişinin de boş oy kullanması 2015 seçimleri öncesi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu tedirgin ettiği anlaşılıyor. İstanbul, Adana, Mersin, Hatay, Antalya, Bursa ve İzmir başta olmak üzere 40′ı aşkın il başkanı, 2 yıllık kongre süresinin aşılmış olması, yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçiminde yorgun düşmeleri ve gerekli performansı gösteremedikleri nedeniyle zaten görevden alınacakları bekleniyordu.Görevden alınacak iller arasında Trabzon’un olup-olmadığı henüz netleşmedi

ARTIK KURBAN KESMEK HER BABAYİĞİDİN İŞİ DEĞİL!

ARTIK KURBAN KESMEK HER BABAYİĞİDİN İŞİ DEĞİL!

Türkiye Ziraatçılar Derneği (TZD) Başkanı İbrahim Yetkin, bu yıl kurbanlık fiyatlarında geçen seneye göre yüzde 10-15 arasında bir fiyat farkı yaşanacağını belirterek, bunun da enflasyon çizgisinde makul bir oran olduğunu söyledi.

Yetkin, düzenlediği basın toplantısında, gıda fiyatlarının uzun vadede dünyada da arttığını ve önemli bir sorun olarak tartışıldığını belirtti. Yetkin, bu yıl küçükbaş kurbanlık fiyatlarının 600-900 lira, büyükbaşların ise 3 bin ile 9 bin lira arasında olacağını ifade etti. Kurbanlık konusunda vatandaşlara önerilerde bulunan Yetkin, "Kurbanlık alırken kulak küpesine dikkat etmek gerekiyor. Vatandaşlarımız 2 yaşından daha küçük hayvan almasın. Vatandaşlarımız kurbanlık almadan önce mutlaka, hayvanların gebe olup olmadığını kontrol ettirsinler" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem