Haber61'in Ajandası

TRABZON’UN BAKANSIZ KALMASINA O VEKİLDEN İLGİNÇ YORUM!AK Parti Trabzon eski Milletvekili Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Asım Aykan 62.hükümet kabinesinde Trabzon’a bakanlık verilmemesi noktasında görüşlerini paylaşırken ilginç ifadelerde bulundu:“61.H

Haber61'in Ajandası

TRABZON’UN BAKANSIZ KALMASINA O VEKİLDEN İLGİNÇ YORUM!

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Asım Aykan 62.hükümet kabinesinde Trabzon’a bakanlık verilmemesi noktasında görüşlerini paylaşırken ilginç ifadelerde bulundu:

“61.Hükümette Trabzon'a bakanlık imkanı tanınmıştı.Sonraki gelişmeleri hep beraber üzülerek izledik.Şehrimizin bakanı da, göreni de cumhurbaşkanımızdır.Hemşerimiz Çağatay Kılıç’ı unutmayalım.Yeni atanan hemşerimiz Yalçın Akdoğan’ı da.Bakanlarımızdan istifade etmenin yollarını arayalım.İstemesini bilmezseniz hakkınızı da alamazsınız”

Aykan’ın bu sözleri ince mesajlar içeriyor.2015 Genel seçimlerinde yeniden aktif siyasete döneceğini yakın çevresiyle paylaşan Asım Aykan’ın bundan sonraki süreçte hem sözleri hem de paylaşımları büyük önem taşıyacak

KILIÇDAROĞLU KARADENİZ’DE FİRE VERECEK!

KILIÇDAROĞLU KARADENİZ’DE FİRE VERECEK!

CHP'nin 18. Olağanüstü kurultayı öncesinde parti içi muhalefetin desteğini alan Muharrem İnce il örgütlerini ziyaretini sürdürüyor.

Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere batı ve Karadeniz'deki il örgütlerine ağırlık veren ve destek isteyen İnce'nin yanı sıra parti içindeki muhalifler ile Önder Sav ve ekibi de İnce lehine destek arayışını sürdürüyor. İnce cephesi, İnce'nin genel başkan adaylığı için 300 civarında delegeden imza alındığını savunurken adaylık için CHP tüzüğüne göre delegelerin yüzde 10'unun oyu yeterli oluyor. 1216 kurultay delegesi bulunan CHP'de adaylık içinse 121 imza yeterli oluyor. İnce'nin kurultayın doğal delegesi sayılan milletvekillerinin de 30 kadarının desteğini alacağı kaydediliyor.CHP Genel Başkan adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye Karadeniz Bölgesinde Giresun ve Ordu’dan tam destek gelirken Trabzon-Artvin-Rize-Gümüşhane ve Samsun’dan da oy alacağı söyleniyor

ŞEVKET ARZ GERİ DÖNÜYOR

ŞEVKET ARZ GERİ DÖNÜYOR

2001 yılındaki başarılı çalışmaları ile  CHP’ye Trabzon’da ayrı bir renk ve heyecan katan eski Trabzon Milletvekili Şevket Arz aktif siyasete dönüş noktasında sinyal vermeye başladı.

Yakın çevresine CHP’nin ülke genelindeki ve Trabzon’daki konumundan dert yanan Arz “Bu böyle gitmez.2015 Genel seçimlerinde çok daha ağır bedel öderiz.Teşkilatlarda ne sevgi kalmış ne dostluk” şeklinde dert yandığı belirtildi.Ankara’da yaşamına devam eden Arz bu süreçte Trabzon’a daha sık gidip-gelmeye başlarken sosyal medyadan da geçmiş dönem çalışmaları içeren fotoğraf ve mesajlar yayınlamaya başladı.

ORHAN BAŞKAN’A ÖZEL DAVET GELDİ

ORHAN BAŞKAN’A ÖZEL DAVET GELDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 1 Eylül Pazartesi günü Kırgızistan’a gidiyor.

Türk Dünyası Mimarlık ve Mühendislik Kurultayı için Kırgızistan’dan özel davet alan Gümrükçüoğlu’nun 3 gün boyunca kurultayı takip etmesi ve çeşitli ziyaret programları yapması bekleniyor. Bir ok üniversiteden bilim insanlarının katılım gösterdiği Türk Dünyası Mimarlık ve Mühendislik Kurultayına geçen yıl Trabzon ev sahipliği yapmıştı

GİRESUN’DA CANİKLİ SEVİNCİ



GİRESUN’DA CANİKLİ SEVİNCİ

Üç döneme takıldığı için 2015 Genel seçimlerinde yeniden milletvekili seçilemeyecek Canikli’ siyaset yaşantısını bakanlıkla noktalayacak. Yerel seçimlerde Giresun’da Belediye Başkanlığını üst-üste CHP’ye kaptırmasına rağmen Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman güvendiği isimlerin başında gelen Canikli 2015 Haziran ayına kadar bakanlık yapacak.

Nurettin Canikli, 15 Mayıs 1960'da Giresun'da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını İngiltere Sheffield Üniversitesi'nde para-banka-finansman alanında tamamladı.Maliye Bakanlığında Maliye Başmüfettişi, Gelirler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı ve İstanbul Defterdarı Vekili olarak görev yaptı, yeminli mali müşavirlik şirketinin ortağı olarak faaliyette bulundu.AK Parti Kurucu Üyesi olan Nurettin Canikli, 22, 23 ve 24. Dönem'de Giresun Milletvekili seçildi. Canikli, AK Parti Grup Başkanvekilliği görevini yürütüyordu.

ZİYAD NEMLİ VE TRABZON BASINI

ZİYAD NEMLİ VE TRABZON BASINI

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti kurucu başkanlarından gazeteci-yazar Ziyad Nemli, ölümünün 24. yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Nemli Trabzonspor’un kuruluşu ile Trabzon basının gelişiminde önemli katkılar sağlamış bir kişiydi.Şehrin her sorununda görüş belirtir düşüncelerini paylaşırdı.Nemli’den sonra bir çok isim-geldi geçti Trabzon basınında.Çok değerleri kalemleri kaybettik.Nemli ile birlikte hepsini saygı ve rahmetle anıyoruz.Trabzon basını yazılı-görsel ve internet medyası ile sadece Karadeniz Bölgesinde değil Türkiye’de satış ve markası ile ilk üç sırada yer almakta.Hepimiz bunun kıymetini ve değerini bilmeli kendi içimizde birlik ve beraberliğini korumalıyız

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel