haber61 TV Artık Televizyonunuzda

2006 yılında haber61.net isimli internet sitesiyle sizlere hizmet vermeye başlayan haber61 yayıncılık geçen süre içerisinde yaptığı ataklarla sizlere hizmetin en mükemmelini sunmaya devam ediyor. haber61.net internet sitesinin ardından önce radyohaber61 a

haber61 TV Artık Televizyonunuzda

2006 yılında haber61.net isimli internet sitesiyle sizlere hizmet vermeye başlayan haber61 yayıncılık geçen süre içerisinde yaptığı ataklarla sizlere hizmetin en mükemmelini sunmaya devam ediyor.

haber61.net internet sitesinin ardından önce radyohaber61 ardından ise haber61tv ile yayın alanını genişleten haber61 yayıncılık sınır tanımaksızın dünyanın her bölgesindeki Trabzonlu ve Karadenizlilere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

2010 yılından yayın hayatına başlayan radyohaber61'in ardından 2011 yılında deneme yayınlarıyla yayın hayatına başlayan haber61TV tüm dünyadaki Karadenizlilerin tutkusu haline gelirken, çağın en modern teknolojileriyle sizlere ulaşmanın gururunu yaşıyor.

Geleceğin Televizyon yayınlarının tercih edeceği internet üzerinden yayın yapan haber61tv, bilgisayar, tablet, telefon derken şimdide tv ekranlarından sizlere ulaşabilecek.

Akıllı smart  tv ya da akıllı kutularla akıllı tv'ye dönüştürülen Televizyonlardan yapacağınız bir kaç ayarla haber61tv'yi rahatlıkla izleme imkanına sahip olabileceksiniz.

Android veya Televizyonunuzda ya da akıllı kutunuzda bulunan ip tv bölümünden kanal ekle bölümüne girdikten sonra aşağıdaki adresi ekleyerek haber61tv'yi televizyonunuzdan izleyebilirsiniz.

Sadece 1 kere yapacağınız bu işlem için aşağıdaki kodu ilgili alana girmeniz  ve kaydetmeniz yeterli olacaktır.

Haber61 IP TV adres Kodu:

rtmp://ip.haber61.tv/haber61tv/haber61tv

iyi seyirler

haber61 yayıncılık.Tic.Ltd.Şti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler