Gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Adana'da 10 yıl önce yanlışlıkla kardeşini öldürüp 8 yıl cezaevinde yattıktan sonra tahliye olan bir kişi, kafede gürültü yüzünden çıkan kavga sonucu öldürüldü.Edinilen bilgiye göre olay, 9 Ekim 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre Çukurova ilçesinde Kar

Gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Adana'da 10 yıl önce yanlışlıkla kardeşini öldürüp 8 yıl cezaevinde yattıktan sonra tahliye olan bir kişi, kafede gürültü yüzünden çıkan kavga sonucu öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, 9 Ekim 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre Çukurova ilçesinde Karslılar Mahallesi'nde Ali Nergiz'in çalıştırdığı kafeye gelen Ertan Y. (40) oğlu G.Y. ile Muzaffer D. (28) kafe çalışanı bir çocukla tartışmaya başladı. Bu sırada kafe sahibi Ali Nergiz, "gürültü yapmayın, müşteriler rahatsız oluyor, gidin başka yerde kavga edin" dedi. Ancak Ertan Y. ile oğlu G.Y. bu duruma sinirlenerek, "Sen karışma" diye tepki verdi. Bu tepki üzerine Ali Nergiz ve kafeye gelenler arasında kavga çıktı. Kavga, kafedekilerin araya girmesiyle önlenirken Ali Nergiz sinirlenerek kafenin bodrum katına inip pompalı tüfeği alarak korkutmak için kavga çıkaranların ayağına sıktı. Nergiz, tüfek kullanınca zanlılarda tabanca ile karşılık vererek Nergiz'i vurup kaçtılar. Ali Nergiz, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis cinayetten sonra yaptığı araştırmada zanlı olarak Ertan T.'yi yakalarken G.Y.'nin de hastaneye kaldırıldığını belirledi. Polis kafeye gelen Muzaffer D.'yi de yakaladı. Zanlılar emniyette sorgulandıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi. G.Y'nin ise hastanede tedavisi devam ediyor.

10 YIL ÖNCE KARDEŞİNİ VURMUŞTU

Gürültü tartışması sonucu öldürülen Ali Nergiz'in 10 yıl önce kardeşi Cemal Nergiz'i (28) yanlışlıkla vurup öldürdüğü öğrenildi. Bu olaydan dolayı Ali Nergiz'in 8 yıl cezaevinden yattıktan sonra çıktığı ve kendisine sakin bir hayat kurup kafe açtığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler