Gürdal: güven sorunu...

Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal dün oynanan Başakşehispor karşılaşmasında yaşananlar ve kaptan Onur RecepKıvrak'ın yaptığı açıklamaların ardından değerlendirmede bulundu.Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapan Gürdal, şu ifadelere ye

Gürdal: güven sorunu...

Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal dün oynanan Başakşehispor karşılaşmasında yaşananlar ve kaptan Onur RecepKıvrak'ın yaptığı açıklamaların ardından değerlendirmede bulundu.

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden açıklama yapan Gürdal, şu ifadelere yer verdi;

"Türk futbolunun yanına, her cümlede marka değerini ekleyen kişi, kurum ve kuruluşlar, Spor TOTO Süper Lig’in içine düştüğü derin ve karanlık çukura dikkat etmeli. Futbolu yönetenler, henüz daha ligin 3.haftası oynanmış olmasına rağmen, gazete manşetlerini ve Televizyon yorumcularının sözlerini iyi irdelemelidir.

Bir yanda hakem hataları nedeniyle birilerinin puanları el değiştiriyor, diğer tarafta oyuncular birbirine giriyor. Kulüp yöneticileri ve futbolcular güven sorunu nedeniyle futbolu bırakma noktasına geliyor, el insaf…

Geçtiğimiz dönemlerde başkan ve yönetici açıklamaları nedeniyle futbolun gerildiğine dem vuranlar, şimdi şapkalarını önlerine koyup, derinlemesine düşünmeli ve gerekirse kendileri hakkında radikal kararlar vermeli.

Rakip takımlarla eşit mücadele ettiğimiz Avrupa kupalarında, geçen sezon ve bu sezon göstermiş olduğumuz başarı ortadadır. Biz Trabzonspor Kulübü olarak adil bir sezon yaşanmasının ne denli önemli olduğunu sezon başlamadan önce de dile getirdik.

Artık kimse sahada alnının teri ile mücadele eden futbolcu ve teknik heyet ile kendi işlerini ve ailelerini bir kenara bırakarak, yöneticisi olduklarını kulüpleri yukarılara taşımak isteyen kişileri hedef almasın.

Herkes kendi bahçesinin önünü temizlesin ve Türk futbolu bu cezayı daha fazla çekmesin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor