Gürcistan'da kaza yaptı mahsur kaldı

Gürcistan'da yaptığı trafik kazası sonrası hakkında açılan dava nedeniyle Gürcistan'dan çıkış yasağı konan Rizeli şoförün ailesi kendilerine yardım eli uzatılmasını istiyor.Edinilen bilgiye göre, Rize’nin Çayeli ilçesinde ikamet eden Ahmet Küçük (35), şof

Gürcistan'da kaza yaptı mahsur kaldı

Gürcistan'da yaptığı trafik kazası sonrası hakkında açılan dava nedeniyle Gürcistan'dan çıkış yasağı konan Rizeli şoförün ailesi kendilerine yardım eli uzatılmasını istiyor.

Edinilen bilgiye göre, Rize’nin Çayeli ilçesinde ikamet eden Ahmet Küçük (35), şoför olarak çalıştığı otobüs ile bir ay önce Türkiye’den Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’e yolcu taşırken Poti’de trafik kazası yaptı. Küçük, önüne çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kırınca otobüsü devrildi ve içindeki yolcular da yaralandı.

20150428aw396942_04.jpg

Kazada hafif yaralanmalarına rağmen bir bayan Gürcü yolcu, kaza dolayısı ile Küçük hakkında ihmal ve tazminat davası açtı. Dava nedeni ile Gürcistan hükümeti Ahmet Küçük’e ülkeden çıkış yasağı getirdi. Yargılama sürerken, davayı açan Gürcü kadın yolcu, davasını geri çekme karşılığında Küçük’ten 12 bin dolar istedi. İlgili mahkeme de davacı kadının davasını geriye çekmesi durumunda Küçük hakkında verilen ülke dışına çıkma yasağının kaldırılacağını açıkladı.

Küçük, bir aydır Gürcistan’da rehin kalırken, Rize’nin Çayeli ilçesinde yaşayan ailesi ise zor günler geçiriyor. Küçük’ün eşi Aynur Küçük yaptığı açıklamada, “Eşim bir aydır Gürcistan’da tutuluyor. Biz burada perişan olduk. Evimizin kirasını ödeyemedik. Elektriklerimiz kesildi. Bizden istenen parayı bulma imkanımız yok. Kocamın Gürcistan’dan kurtarılması için yetkililerden yardım bekliyoruz. Esim her hangi bir suç işlemedi. Yanlış bir şey yapmadı. Yine araçta bulunan yolcuların hayatını kurtarmak isterken kaza yaptı. Ancak yinede biz mağdur edildik. Yardım bekliyoruz” dedi.

Bayan Küçük yaşadıklarını anlatırken göz yaşlarına boğuldu. Anneleriyle birlikte Küçük’ün kızları Azra Nur ve Aleyna Küçük de gözyaşı dökerken, babalarını çok özlediklerini, babalarının evlerine dönmesi için yardım beklediklerini söylediler.

20150428aw396942_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler