Günnar’dan Trabzon’a teşekkür

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Trabzon İl Kongresine gösterdikleri ilgi için tüm Trabzonlulara teşekkür etti.“İL BAŞKAN

Günnar’dan Trabzon’a teşekkür

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Trabzon İl Kongresine gösterdikleri ilgi için tüm Trabzonlulara teşekkür etti.

“İL BAŞKANI GÜNNAR’DAN TRABZON HALKINA TEŞEKKÜR”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen Trabzon İl Kongresine gösterdikleri ilgi için tüm Trabzonlulara teşekkür ederek “Cumartesi günü Hayri Gür spor salonu birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, coşkunun, samimiyetin, karşılıksız sevmemin, ülke ve Trabzon sevdasının adresi oldu. Halkımız AK Partiye ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na güvenini desteğini ve inancını açıkça ifade etmiştir. Salonu dolduran hemşerilerimizin coşkusu ve heyecanı Başbakanımızı ve bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kongremizde görüldüğü gibi Trabzon Başbakanımız Sn. Erdoğan'ı her zamanki gibi samimiyetle bağırlarına basıp, güzel bir ev sahipliği göstermiştir.  Bizi beraber yürüdüğümüz bu yolda hiç yalnız bırakmayan, aziz Trabzon halkına şükranlarımı sunuyorum.

“TÜM TEŞKİLATA TEŞEKKÜR”

5. Olağan İl Kongremize katılımları nedeni ile öncelikle Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, Bakanlarımıza milletvekillerimize, il dışından gelerek bizlere destek veren milletvekillerimize, kongrenin organize edilmesinde emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, gece-gündüz demeden gayret gösteren Kadın ve Gençlik Kollarımıza; ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımızın yanı sıra miting esnasında görev yapan emniyet mensuplarımıza ve bu kongreyi takip eden basın mensuplarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum.

Daima Millet, Daima Hizmet şiarı ile çıktığımız bu yolda, inşallah, bundan sonra yeni İl Başkanımız Sayın Haydar Revi başkanlığında olaşan il yönetimi ve tüm teşkilatlarımızın başarılı çalışmalarıyla, AK Parti her seçimden zaferle çıkacak, milletimiz hak ettiği hizmeti, istikrar ortamı içinde AK Partiyle almaya devam edecektir.”

“TRABZON BAŞBAKANIMIZIN GÖZBEBEĞi OLMUŞTUR”

Son zamanlarda ülkemizde yaşananlar, birlik ve beraberliğe olan ihtiyacımızı daha da önemli kılmıştır. Millet iradesi üzerine kurulan kurulmak istenen her türlü tuzak, her türlü vesayet girişimi bozulsun istiyoruz. Bunun en önemli göstergesi olarak Trabzon'da yaptığımız il kongremizle ortaya çıkmıştır.

Trabzon halkının o salona verdiği destekle, teşkilatlarımızın o salona sığmayan coşkusuyla milletin iradesinin gücü karşısında tuzakların, montajların, hukuksuz işlemlerin ve yıpratma kampanyalarının hiçbir anlamının olmadığını bir kez daha ispat etmiştir. Kongremiz AK Partimizin bir seçimden daha, halkımızın da desteği ile galip çıkacağının ispatı olmuştur.

Trabzon’da, birlikteliğin ve birlikte çalışma azminin örneği sergileyerek Genel başkanımızı Trabzon unumuzda karşılayıp ve coşkuyla ağırladık. Başbakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon’dan büyük bir mutlulukla ayrılmıştır. Trabzon Başbakanımızın gözbebeğidir.

Bunu da il kongremizde söylemiş olduğu “Trabzon’un suyunu içen her hangi bir güç karşısında eğilir mi. Biz Trabzon’un suyunu içtik ve hep başımızı dik tuttuk. İnşallah aşılmaz denen dağları aşarak Zigana tüneli ile Trabzon’u Basra’ya bağlayacağız. Kanuni bulvarını açarak 17 tünel ile hizmet edeceğiz. Trabzon bize kutsal bir emanettir. Trabzon stratejik vizyonu ile omurga şehirlerinden bir tanesidir” sözleriyle ifade etmiştir.  Sayın başbakanımızın bu sözleri bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Tüm Trabzon adına Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Sn. Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler