Günnar'dan çifte kutlama!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı ve Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Trabzon’a geliş yıl dönümü dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.  İLKÖĞRETİM HAFTASIAK Parti Trabzon İl Başk

Günnar'dan çifte kutlama!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı ve Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Trabzon’a geliş yıl dönümü dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.  

İLKÖĞRETİM HAFTASI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, yeni eğitim öğretim yılı münasebeti ile yayınladığı mesajda şunları söyledi: "Gelişmiş toplumlar en büyük yatırımlarını genç nesillere ve eğitime yapmaktadır. AK Parti hükümeti de, son 10 yılda en büyük bütçeyi milli eğitime ayırarak geleceğimize en iyi şekilde yatırım yapmaya gayret etmektedir. Amacımız, doğru bilgiye ulaşabilen, yorumlayan, kendini ifade edebilen, ülkesi ve insanlık için gayret sarf eden, bilim ve teknolojiyle donanmış milli ve manevi değerlerine bağlı, geçmişi ile geleceği arasında bağ kurabilen bir nesil yetiştirmektir.

Yeni eğitim sistemiyle birlikte 8 yıllık kesintisiz eğitimden, öğrencilerin tercihlerine imkan verecek daha çağdaş 12 yıllık zorunlu eğitime geçildi. 4+4+4 eğitim sistemi ile ülkenin 28 Şubat sürecinin bir dayatması olan eğitim sisteminden kurtularak, gelişmiş ülkelerin genelinde uygulanan daha bilimsel ve daha çağdaş bir eğitim sistemine geçildi.

Bu duygu ve düşüncelerle İlköğretim Haftası'nı kutluyorum. 2014-2015 eğitim-öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı, fedakar öğretmenlerimize emanet ediyor, bu yılın başta kıymetli öğrencilerimize, ailelerine ve bu onurlu mesleği temsil eden saygıdeğer eğitimcilerimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

ATATÜRK’ÜN TRABZON’A GELİŞİNİN 90. YIL DÖNÜMÜ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Trabzon'a ilk kez gelişinin 90. Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında ise şu ifadelere yer verdi: “15 Eylül tarihi Trabzon için başka anlam ve önem taşımaktadır. Çünkü 15 Eylül 1924 tarihinde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Trabzon'a ilk kez gelmiş ve ziyaretinde halkın gösterdiği sevgi ve bağlılıktan ötürü hayatının en mutlu anını yaşadığını belirtmiştir.

Bizlerde Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Trabzon'umuza ilk ziyaretinin 90. yıldönümünü hep birlikte kutlamaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz.  Bu duygu ve düşünceler içerisinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem