Günnar; 'Başbakanımızın bıraktığı bayrağı...'

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- AK Parti Olağanüstü kurultayı için bugün AK Parti trabzon Teşkilatı İl başkanı Adnan Günnar önderliğinde toplantı gerçekleştirildi.Düzenlenen toplantıda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Bel

Günnar; 'Başbakanımızın bıraktığı bayrağı...'
HABER61.NET-HABER SERVİSİ- AK Parti Olağanüstü kurultayı için bugün AK Parti trabzon Teşkilatı İl başkanı Adnan Günnar önderliğinde toplantı gerçekleştirildi.
Düzenlenen toplantıda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ve çok sayıda teşkilat mensubu yerlerini alırken Trabzon Milletvekilleri katılım sağlamadı.
 
Toplantıda konuşma yapan Günnar şunları söyledi;
 
'Sayın Basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Milletin partisi birliğin adresi olan AK Partimiz 27 Ağustos'ta 1. Olağan üstü toplantımızı yaparak genel başkanımızı seçeciğiz. Sayın Liderimiz, Cumhurbaşkanımızın açıkladığı gibi kongremizde genel başkan adayımız dış işleri bakanımız Ahmet Davutoğlu, olağan üstü kongremizde tarihimizde ilk defa sayın Cumhurbaşkanımızın emaneti yeni ellere teslim edilecektir. 27 Ağustosta recep Tayyip erdoğan'ın açtığı yol, koyduğu ilkeler ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir yol açacaktır. Partimizi 2001 de kurduğumuzda ülkeler her alanda sıkıntılar içerisindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzlukluklara, mahkum edilmişti. Yapılamaz denilen bir çok büyük icraati gerçekleştirdik. hayalleri gerçek yaptık, ülkemizin çehresini gerçekleştirdik, ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma her alanda yeni bir kalkınma hamlesi başlattık, yıllardır bitirilemeyen projeleri bittirdik.Türkiye ilklerle tanıştı. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden sosyal destreklere kadar her alanda milletimizin refahını yükselttik. AK Parti olarak siyaseti güçlendirdik ve itibar kazandırdık. demokrasinin önündeki engelleri kaldırdık. Üstünlerin hukukundan hukukun üstünlüğüne geçtik. Birlik ve beraberliğimizi perçinledik. Güven ortamını kurduk. Artık Türkiye yardım alan değil yardım veren bir ülkedir. Refah ve açıklık ilkelerimizle modal olduk. Bu 12 yılda bir çok kumpaslar kuruldu bize karşı. Bizim davamız milletimizin laik olduğu refahı, gücü, dünyada saygınlığı kazandırmaktır. Bunun için 2023 ü . O ufka doğru bütün sevdamızla gücümüzle yürüyoruz.  AK Parti herhangi bir parti değildir. Partimiz milletin bağrından çıkmıştır. Bizim partimiz ben demeden biz diyenlerin  partisidir.
Başbakınımız ve Genel Başkanımızın 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı seçilmesi ile yeni bir aşama başlamıştır. 27 Ağustos'ta yapacağımız 1. Olağanüstü Büyük kongremiz ile yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir.. Olağanüstü kongremiz partimize ve milletimize hayırlı olsun.
 
img_0098.jpg
 
BAKANLIK İÇİN DAVUTOĞLU İLE KONUŞMADIK'
 
Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Günnar, bir gazetecinin sorusu üzerine Trabzon'a bakan atanıp atanmayacağına ilişkin soruya şöyle cevap verdi;
 
Trabzon Türkiyen'in en önemli sehirlerinden birisi bu sadece Cumhuriyetten beri değil yüzyıllardır böyle. Dış işlerimiz bakanımız ve başbakan adayımız sayın Ahmet Davutoğlu, her zaman  trabzon'un öneminden bahsetmiştir. Bizim beklentimiz Trabzon'a bir bakanlığın verilmesi hususundadır. Ancak şunu şurda açıkça ifade etmek isterim ki Türkiye Cumhuriyetinde ki bütün bakanlar Trabzon'un bakanıdır. Gönül arzu eder ki Trabzon'da seçilmiş milletvekillerimizden birisi bakan olsun. Bu bizim için  bir gurur vesilesi olacaktır ama bu konuda Trabzon'a geldiğinde herhangi bir konuşma yapmadık.Çünkü biz burda dış işleri bakanımızı ağırladık.
 
Bakanlık için  isim isteyen gazeteciye ise 'Benim isim konusunda bir tahminim yok.Olsa da bunun kararını sayın başbakanımıza bırakmak siyasi etik gereğidir' dedi.
 
Son olarak ayın 27 sinde olağanüstüne yoğun bir katılım gerçekleştireceğini dile getiren Günnar, 'büyük çapta katılımlar için otobüsler tutuldu. İnşallah Arena da Trabzon kesinisini gösterecektir' dedi.
img_0105.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel