Günlük burç yorumları..

Bu pazartesi gökyüzünde oluşan Güneş-Plüton karşıtlığı, otorite figürleriyle güç mücadelelerini tetikleyebilir. Baskı, kıskançlık, manipüle etme, yönlendirme gibi duyguların etkisiyle hareket edeceğiz. Bu da çekişmeleri ve sürtüşmeleri artırabilir. Bir eş

Günlük burç yorumları..

Bu pazartesi gökyüzünde oluşan Güneş-Plüton karşıtlığı, otorite figürleriyle güç mücadelelerini tetikleyebilir. Baskı, kıskançlık, manipüle etme, yönlendirme gibi duyguların etkisiyle hareket edeceğiz. Bu da çekişmeleri ve sürtüşmeleri artırabilir. Bir eşyamız, ilişkimiz bozulabilir. Çarşamba günü ilgi alanlarımızı belirleyen Merkür yengeç burcuna geçecek. 2 hafta boyunca iletişimimizde duygusal, alıngan ve sezgisel olabiliriz. Perşembe günü devreye giren Mars-Neptün olumlu açısıyla yardımsever tavırlarla harekete geçmek önem kazanabilir.

KOÇ

Bugün aile hayatınızda kendinizi mutlu ve güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olmasına karşın, iş alanlarınızdaki mücadelelerin aile hayatınızdaki huzurunuzu bozması söz konusu olabilir.

BOĞA

Sadece kendi istek ve beklentilerinize odaklı olacağınız bugün, yakın çevrenizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi fikirsel olarak güç mücadelelerinin içinde bulacaksınız.

İKİZLER

Önemli işlere dahil olmayı bugün pek onaylamayacaksınız. Maddi konularda alacak verecek dengesini iyi oturtmanız gerekecek, ortaya çıkacak bir ödeme sizi zorlayabilir.

YENGEÇ

Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla bir arada olmanın tadını çıkaracaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla mücadeleleriniz artabilir. Bugün tavırlarıyla sizi zorlayacak.

ASLAN

Bugün göz önünde olacağınız yerlerde, beklenmedik insanlardan alacağınız destekler yüksek olabilir. Her şeyi kafanızda büyütmeniz işinizi ve sağlığınızı olumsuz etkileyebilir aman dikkat.

BAŞAK

Dış ortamlarda, değişik gruplarla ve insanlarla olmak isteyeceksiniz. Bugün, sosyal ortamlardaki ilişkileriniz ve aşk hayatınızda birtakım mücadeleler söz konusu olabilir.

TERAZİ

İş alanlarınızda ortaya koyacağınız performansla, hem kendi, hem de patronlarınızın kazancında artış sağlayabilirsiniz. Aile hayatınızda mücadeleleriniz devam ediyor, ilişkiniz bozulabilir.

AKREP

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla seyahat planları yapabilir, değişik ortamlarda bir araya gelebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar bugün değişik ortamlarda işinizi bozabilirler, mücadelelere dikkat.

YAY

Bugün yapılması gereken işleriniz devrede olurken, yaptığınız işlerden de bir o kadar keyif alabilirsiniz. Yalnız maddi konularda birtakım mücadeleler ve sorunlar yaşamaya hazır olun.

OĞLAK

Bugün özel hayatınızda baskı, kıskançlık, manipüle etme etkilerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Ortaklaşa işlerinizde de sorunlara açıksınız. Hayata güvenle bakmayı deneyin.

KOVA

İş alanlarınızda insanların sizinle uğraşması ya da ortaya çıkacak bir sağlık sorununun işlerinizi engellemesi gibi etkileriniz olabilir. bugünü, evinizde dinlenerek geçirebilirsiniz.

BALIK

Size keyif veren her tür aktviteye kendi yakın çevrenizi dahil etmek isteyeceksiniz. Sosyal çevreniz, keyif aldığınız her tür konuda sizi zorlayabilir. Arkadaşlarınızla güç çekişmelerine dikkat edin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler