Trabzonspor'da transfere şaşırtan bahane

Bugün saat 14.00 sularında Trabzonspor bayramlaşma törenini gerçekleştirdi.Buruk bir bayramlaşma töreni yaşayan Trabzonspor'u eski yöneticiler, şehrin önde gelenleri ve siyasiler yanlız bıraktı. Trabzonspor'un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Avusturya kampı

Trabzonspor'da transfere şaşırtan bahane

Bugün saat 14.00 sularında Trabzonspor bayramlaşma törenini gerçekleştirdi.

Buruk bir bayramlaşma töreni yaşayan Trabzonspor'u eski yöneticiler, şehrin önde gelenleri ve siyasiler yanlız bıraktı. Trabzonspor'un başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Avusturya kampında olduğu içim Trabzonspor'un genel sekreteri Doktor Köksal Güney, basın açıklaması yaptı.

"Trabzonspor şehrimiz için çok önemli diyoruz o zaman aynı çatı altında toplanmamız lazım" ifadeleriyle açıklamasına başlayan Köksal Güney konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Bugünlerde takımımızı yanlız bırakmamalıyız. Geneleksel olarak gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma törenlerinin sayısı artmalıç Takımızda kişiler önemli değil diyorsan kulübün başındqa kim olursa olsun birlik beraberlik içinde olmalıyız.Trabzonspor’un başında olan yönetimi seven olabilir sevmeyen olabilir ama kişiler geçici önemli olan kurumumuzdur. Bu fakir görüntünün ilerleyen saatlerde zenginleşeceğine inanıyorum aksi olursa birlik beraberlik mesajı veren kişi değil kurum önemli diyenlerin samimiyetlerinden şüphe edeceğim.

TRANSFERDE GECİKTİK AMA....

Öte yandan transferler hakkında açıklamalar yapan Güney şunları söyledi;

Sezona başlarken en büyük amacımız transferlerin kampa yetiştirilmesiydi. Bunun önemini biliyoruz. Ama amacımız transfer yapmak değil maddi manevi zarar vermeden transfer yapabilmektir. Sıkıntımız yabancı transferlerde oldu. Çeyrek finalden dolayı şehrimize geç geldi hocamız. Bu da sıkıntı oldu transferlerde.  Şuan bile yabancı transferleri ile yoğun bir şekilde ilgileniliyor. Yanlışlar yaptığımız takdirde futbolcuyu göndermek için üstüne para ödüyoruz. Buda takıma zarar veriyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor