Güney: Önemli bir maç

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda deplasmanlarda kaybetmediklerini ancak daha fazla puan toplayabilecek mücadeleyi gösterdiklerini söyledi.Güney, Kayseri Erciyesspor ile yapacakları maçın hedefleri o

Güney: Önemli bir maç

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda deplasmanlarda kaybetmediklerini ancak daha fazla puan toplayabilecek mücadeleyi gösterdiklerini söyledi.

Güney, Kayseri Erciyesspor ile yapacakları maçın hedefleri olan iki takım arasında oynanacak olmasının karşılaşmayı daha da zorlu bir hale getireceğini ifade ederek, "Kayseri Erciyesspor deplasmanı, Avrupa kupalarına katılma yolunda bizim için çok önemli. İyi bir sonuçla Trabzon'a dönmek istiyoruz" dedi.

Eksiklerinin bulunduğunu ancak Trabzonspor'un bunun üstesinden geleceğine inandığını anlatan Güney, "Oyuncularımız da bu maçın önemini biliyor. Kayseri'ye kazanmak için gideceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler