Güneş'in Bursa'sından müthiş dönüş!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında, Avrupa Kupaları'na katılma yolunda büyük önem taşıyan mücadelede Bursaspor ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlı ekip 4-1'lik skorla kazandı. Başakşeh

Güneş'in Bursa'sından müthiş dönüş!
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında, Avrupa Kupaları'na katılma yolunda büyük önem taşıyan mücadelede Bursaspor ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlı ekip 4-1'lik skorla kazandı.
 
Başakşehir 16. dakikada Marcio Mossoro'nun golü ile öne geçerken, ilk yarıyı da 1-0'lık skorla üstün kapattı. İkinci yarıda tamamen farklı bir görüntü çizen Bursaspor, 49. ve 76. dakikalarda Cedric Bakambu, 68. dakikada penaltıdan Fernandao ve 90. dakikada Holmen'in sayıları ile 4-1'i yakaladı ve mücadeleden 4-1'lik skorla, 3 puanı kaptı.
 
Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 47 yaptı ve maç fazlasıyla 4. sıraya yerleşti. Ligde bu sezon ilk kez 4 gol yiyen Başakşehir ise 47 puanla 5. basamakta yer aldı.
 
Süper Lig'in 29. haftasında Bursaspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacakken, İstanbul Başakşehir ise evinde Eskişehirspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler