Güneş yine bombaladı

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor ile 3-3 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.Konuştuğu taktide ceza almaktan korktuğunu söyleyen Şenol Güneş, " Bir şey dersem, ceza alırım diye korkuyorum. Bizi çok dinliyorlar

Güneş yine bombaladı

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor ile 3-3 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Konuştuğu taktide ceza almaktan korktuğunu söyleyen Şenol Güneş, " Bir şey dersem, ceza alırım diye korkuyorum. Bizi çok dinliyorlar. Eğer bugün sahada bir yanlış yaptıysak özür dileriz" dedi.

Şenol Güneş ayrıca, "Oyuncularım iyi oynadı ve çok savaştılar ancak oyuncularım hakettiği galibiyeti alamadı. Trabzonspor da iyi bir camia ve iyi bir oyuncuları var, bugün iyi işler de yaptılar ancak 3 puanı hakeden taraf bizdik" ifadelerini kullandı.Deneyimli teknik adam son olarak ise "Özellikle ilk yarıda fark yapmamız gerekiyordu. Bugün burada sevinmesi gereken takım bizdik. Karabük ve Mersin maçında oldu. Hakemler rakiplerin sertliğine izin verdiği zaman zorluk çıkıyor. Hakettiğimiz 3 puanı alamadı" diyerek sözlerini noktaladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler