Zonguldak'taki vahşetin zanlısı adliyede

Zonguldak'ta üç kişinin evde öldürülmesi olayı ile ilgili Hasan K., sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Edinilen bilgiye göre, Çınartepe Mahallesi üzerindeki bir evde Burak Demirtürk, annesi Hilmiye Demirtürk ve Safiye Geyik'in öldürülmesi

Zonguldak'taki vahşetin zanlısı adliyede

Zonguldak'ta üç kişinin evde öldürülmesi olayı ile ilgili Hasan K., sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Çınartepe Mahallesi üzerindeki bir evde Burak Demirtürk, annesi Hilmiye Demirtürk ve Safiye Geyik'in öldürülmesi olayının ardından Asayiş Büro ekiplerinin aradığı Hasan K., iddialara göre pişmanlık yaşayarak dün polise teslim oldu.

Olayın yaşandığı evin yaklaşık 200 metre uzağında Hasan K., kiraladığı araç arıza yapınca yaya olarak olay yerinden ayrıldı.

İddialara göre, olaydan sonra geceyi bekar evinde geçiren Hasan K., gece boyunca alkol aldı. Olay sonrası pişmanlık yaşadığı öne sürülen Hasan K., ertesi gün polise teslim oldu.

Polisteki ifadesinde Burak ile Safiye arasında duygusal yakınlaşma düşündüğünü öne süren Hasan K.'nin olay sabahı da Bursa'dan aldığı Safiye Geyik'i Burak Demirtürk'ün evine getirdiği öğrenildi.

İfadesinde Safiye ile Burak'a aklındaki soruları sorduğunu, çelişkili cevaplar aldığını söyleyen Hasan K., bir anlık sinirle silahıyla ateş ettiğini söyledi.

Polisteki sorgusu tamamlanan Hasan K., sağlık raporu için sabah saatlerinde Atatürk Devlet Hastanesi ek binasına getirildi.

Sağlık muayenesinden geçirilen Hasan K., Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi. Hasan K., adliyeye çıkarıldığı sırada gazetecilerin sorularını da yanıtsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem