Zonguldak'ı hortum vurdu

Kozlu beldesinde etkili olan sağanak ve çıkan hortum nedeniyle bazı binaların çatısındaki kiremit ve tahta parçaları araçların üzerine düştü, sahildeki bir iş yeri de zarar gördü.Sabah saatlerinde denizde çıkan hortum nedeniyle sahildeki yüzme havuzunun s

Zonguldak'ı hortum vurdu

Kozlu beldesinde etkili olan sağanak ve çıkan hortum nedeniyle bazı binaların çatısındaki kiremit ve tahta parçaları araçların üzerine düştü, sahildeki bir iş yeri de zarar gördü.

Sabah saatlerinde denizde çıkan hortum nedeniyle sahildeki yüzme havuzunun sandalyeleri, şezlonglar ve şemsiyeleri yola savruldu, belde merkezindeki telefon kulubüleri, süs çiçeklerinin saksıları ve çöp konteynerlerinin devrilmesinin yanı sıra bazı binaların çatı kiremetleri ve tahtaları araçların üzerine düştü.

Üzerine yıldırım isabet eden bir ağacın da devrildiği Kozlu'da, sağanakla yolda biriken su ulaşımda aksamalara neden oldu.

Elektrik kesintisi yaşanan beldede itfaiye ekipleri, yollardaki kiremit ve tahta parçalarını temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürü Ali Öztürk, sabah saatlerinde sağanakla denizde aniden hortum çıktığını, beldenin iç kısımlarına kadar da etkili olduğunu söyledi.

Hortumun sahildeki yüzme havuzunun yanı sıra bazı binaların çatısına zarar verdiğini anlatan Öztürk, "Beldedeki temizlik çalışmalarımız sürüyor. Bazı araçlar çatıların üzerlerine düşen tahta parçaları nedeniyle zarar gördü. Hasar tespit çalışmalarını daha sonra ayrıntılı yapacağız" dedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri kentte metrekareye 22 kilogram yağış düştüğünü bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler