Zırhlı araç devrildi

Adana’da izinsiz gösteri yapan grubun molotofkokteyli attığı zırhlı araç devrildi. Araçta bulunan 3 polis yaralandı.  Merkez Seyhan ilçesi Güney Kuşak Bulvarı’nda toplanan grup, burada yol kapattı. Polisin gelmesi ile ara sokaklara kaçan grup, gösterileri

Zırhlı araç devrildi
Adana’da izinsiz gösteri yapan grubun molotofkokteyli attığı zırhlı araç devrildi. Araçta bulunan 3 polis yaralandı. 
 
Merkez Seyhan ilçesi Güney Kuşak Bulvarı’nda toplanan grup, burada yol kapattı. Polisin gelmesi ile ara sokaklara kaçan grup, gösterilerini buradan sürdürdü. Gruptan bir kişi, cadde üzerinde devriye gezen ‘shortland’ isimli zırhlı araca molotofkokteyli attı. Molotofkokteyliden kaçan araç, direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Yaklaşık 10 metre sürüklenen araçta bulunan polisler olay yerine çağırılan ambulans ile kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, çekici yardımıyla kaldırılan araçta ve olay yerinde inceleme yapıldı.
 
OLAY YERİNDEKİ ŞÜPHELİ PAKET
 
Olay yerinde bulunan şüpheli paket çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Olası bir tuzağa karşı bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatılan poşet boş çıktı. Molotofkokteyliyi atan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler