Zincirleme trafik kazası:

TEM Otoyolu'nun en fazla kaza meydana gelen kara noktalarından biri olarak bilinen Dilovası-Hereke arasında bugün meydana gelen zincirleme kazada ilk belirlemelere yaklaşık 10 kişi yaralanırken, 14.30'dan buyana da yolun her iki istikameti de ulaşıma kapa

Zincirleme trafik kazası:

TEM Otoyolu'nun en fazla kaza meydana gelen kara noktalarından biri olarak bilinen Dilovası-Hereke arasında bugün meydana gelen zincirleme kazada ilk belirlemelere yaklaşık 10 kişi yaralanırken, 14.30'dan buyana da yolun her iki istikameti de ulaşıma kapandı.

Alınan ilk bilgilirede göre zincirleme kaza saat 14.30 sıralarında Hereke Tüneli yakınında Ankara istikametinde meydana geldi. Buradaki kazaya yaklaşık 7-8 araç karıştı. Bir araç da TEM Otoyolu'ndan D-100 Karayolu'na düştü.

Kazada ilk belirlemelere göre yaklaşık 10 kişi yaralandı. Yolun İstanbul İstikametinde de aynı anda kaza meydana gelince TEM'in iki yönü de ulaşıma kapandı. Yarım saatte TEM'de her iki istikamete doğru uzun araç kuyrukları oluştu. Ambulanslar da, emniyet şeritleri de dolu oldğu için kaya yerine güçlükle ulaşmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem