Zihinsel engelli gençten haber alınamıyor

Gaziantep'te, evinden ayrılan 19 yaşındaki zihinsel engelli Doğan Çağır'dan iki gündür haber alınamıyor. Çağır'ın ailesi, çocuklarının hayatından endişe ediyor.Doğan Çakır, iki gün önce ailesinin bulunmadığı akşam saatlerinde evden çıktı. Nereye gittiği b

Zihinsel engelli gençten haber alınamıyor

Gaziantep'te, evinden ayrılan 19 yaşındaki zihinsel engelli Doğan Çağır'dan iki gündür haber alınamıyor. Çağır'ın ailesi, çocuklarının hayatından endişe ediyor.

Doğan Çakır, iki gün önce ailesinin bulunmadığı akşam saatlerinde evden çıktı. Nereye gittiği bilinmeyen zihinsel engelli Doğan, bir daha geri dönmedi. Olayın ardından güvenlik güçleri ve ailesi, Doğan'a ulaşmaya çalışıyor. Çevredeki park, bahçe ve sokaklarda çocuklarını aramalarına rağmen bir sonuca ulaşamayan aile, çocuklarının ayağında bir terlik, kısa kollu penye bulunduğunu ifade etti. Oğlunun bir an önce bulunmasını isteyen acılı baba Salih Çağır, "Oğlumuzu mahalle mahalle, sokak sokak arıyoruz. Doğan'ın hayatından endişeliyiz. Oğlumuzu görenlerin Allah rızası için en yakın güvenlik güçlerine bırakmalarını istiyorum" dedi.

Zihinsel engelli gençten haber alınamıyor

Zihinsel engelli gençten haber alınamıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler