Zeki Kavanoz'un özel mesajı!

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, öğretmenlik mesleğinin en onurlu ve en anlamlı meslek olduğunu vurguladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, "Öğretmenlik, malzemes

Zeki Kavanoz'un özel mesajı!

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, öğretmenlik mesleğinin en onurlu ve en anlamlı meslek olduğunu vurguladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, "Öğretmenlik, malzemesi insan olan ve başlı başına bir amaç olmaktan öte bizleri yüce gayemize ulaştıran insanlık tarihinin en anlamlı, en onurlu ve ölümsüz mesleğidir" dedi. Milletlerin çağdaş ülkeler seviyesine erişebilmesinin eğitim-öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkün olabileceğini belirten Kavanoz, eğitim sorunlarını çözen ulusların kültür, sanat, bilim, teknoloji, sosyo-ekonomik alanda da kalkındığına ve eğitime gereken önemi göstermeyen milletlerin ise başka ülkelerin kölesi olmaya mahkum olacaklarına işaret etti. Kavanoz, "Öğretmen, insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen, rehberlik eden, yön veren ve yaşama hazırlayan kimsedir. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye ve Trabzon’daki tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler