Zekeriya Öz: Başbakan beni tehdit ettirdi!

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını başlatan Savcı Zekeriya Öz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine 2 kişi gönderdiğini ve kendisini tehdit ettiğini söyledi."YOLSUZLUK SORUŞTURMASINI DURDUR"Yazılı açıklama yapan Zekeriya Öz, "Bu kişilerin Başbakan'

Zekeriya Öz: Başbakan beni tehdit ettirdi!

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını başlatan Savcı Zekeriya Öz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine 2 kişi gönderdiğini ve kendisini tehdit ettiğini söyledi.

"YOLSUZLUK SORUŞTURMASINI DURDUR"

Yazılı açıklama yapan Zekeriya Öz, "Bu kişilerin Başbakan'ın kendisine çok kızdığını ve yolsuzluk soruşturmasını hemen durdurmasını istediğini ilettiklerini belirtti. Öz,"'Aksi taktirde zarar göreceğimi ve bunun sonuçlarının benim için ağır olacağını, emniyete neden gittiğimi, bunun herkesi çok kızdırdığını' söylediler. Tehdit niteliğindeki bu haberi getiren değerli kişilere soruşturmanın benim dışımda vicdanları ve kanunlar çerçevesinde görev yapan savcılar tarafından yürütüldüğünü söyledim." ifadelerini kullandı.

"ÇOK ZARAR GÖRECEĞİM SÖYLENDİ"

Zekeriya Öz, "Kuvvetli deliller nedeniyle birçok şüphelinin tutuklandığını, emniyet müdürlüğüne de yeni atanan personelin şüphelilere sorulmak için hazırlanan soruları değiştirdiği yolundaki ihbar yapılması üzerine gittiğimi ve sorulacak soruları kapalı zarf içinde mühürlü olarak teslim aldığımı, başıma gelebilecek en kötü şeyin ölüm olduğunu, görevim nedeniyle ölmem halinde de görev şehidi olacağım için bunun benim için şeref olacağını ifade ettim. Bu cevabımdan sonra çok zarar göreceğim tarafıma söylendi." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem