Zarrab'ın avukatından flaş talep!

Zarrab'ın avukatı Benjamin Brafman bugün, Zarrab’ın davasına bakan Hakim Richard Berman’a bir dilekçe yazarak, Bharara’nın kefalet talebine karşı çıkması nedeniyle kendilerinin cevap hakkı için ek bir dilekçeyi 31 Mayıs günü yerel saatle  12.00’a kadar ma

Zarrab'ın avukatından flaş talep!
Zarrab'ın avukatı Benjamin Brafman bugün, Zarrab’ın davasına bakan Hakim Richard Berman’a bir dilekçe yazarak, Bharara’nın kefalet talebine karşı çıkması nedeniyle kendilerinin cevap hakkı için ek bir dilekçeyi 31 Mayıs günü yerel saatle  12.00’a kadar mahkemeye iletmek için izin istedi.
 
Avukat dilekçesinde,  "Savcılığın doğru olmayan ve temelde kusurlu argümanlar" ile kefalet taleplerine karşı çıktığını savunarak, kendilerine cevap hakkı verilmesini talep etti. Dilekçede "Mahkemeye konu ile ilgili kritik öneme sahip bazı ek bilgiler de göndereceğiz" ifadelerine yer verildi.
 
ABD’de hafta sonu ve Pazartesi gününün tatil olması nedeniyle, Salı gününe kadar zaman verilmesini isteyen avukat 2 Haziran’da görülecek kefalet duruşmasının ertelenmesini istemediklerini de dilekçede belirtti.
 
Hakim Berman’ın, avukatın talebini kısa süre içinde değerlendirmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler