Zarrab: Hırsız dediler gücüme gitti

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde işadamı Rıza Sarraf, karşılaştıkları koyda kendisine laf atan 2 üniversiteli gencin dövülmesi olayıyla ilgili polis merkezine giderek ifade verdi."SÜREKLİ HIRSIZ VAR DİYE BAĞIRMALARI GÜCÜME GİTTİ"Rıza Sarraf'ın ifadesinde, "Eşi

Zarrab: Hırsız dediler gücüme gitti

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde işadamı Rıza Sarraf, karşılaştıkları koyda kendisine laf atan 2 üniversiteli gencin dövülmesi olayıyla ilgili polis merkezine giderek ifade verdi.

"SÜREKLİ HIRSIZ VAR DİYE BAĞIRMALARI GÜCÜME GİTTİ"

Rıza Sarraf'ın ifadesinde, "Eşimin ve çocuğumun, sanatçı arkadaşlarımın yanında gençlerin sürekli 'hırsız var' diye bağırmaları gücüme gitti. Karaya çıkışta onları uyarmak istedim, itişme oldu. Üzgünüm ve şikayetçi değilim. Bunlara gerek yoktu. Zaten gergin günler yaşıyoruz" dediği belirtildi.

Bodrum'da Karaada'nın Poyraz Koyu'na tekne ile günlük tura giden İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri 20 yaşındaki B.B. ile aynı yaştaki Y.C., iddiaya göre, aynı koyda karşılaştıkları Rıza Sarraf'ın yatını görünce 'Bu yatı hangi parayla aldın?' ve 'Hırsız var' diye bağırdı. Tur bitiminde ilçede Bodrum Belediye meydanında gezen B.B. ile yanında bulunan Y.C. otomobille gelen kişiler tarafından dövüldü. İki gence saldıranların Rıza Sarraf'ın kaptanı, şoförü ve koruması olduğunu öne sürüldü. Sağlık ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrenciler tedavinin ardından taburcu edildi.

SARRAF: ÜZGÜNÜM VE ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM

Olayın ardından Rıza Sarraf ifade vermek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne gitti. Üniversiteli gençlerin dövülmesiyle ilgili yaklaşık 3 saat burada kalan Sarraf ile 3 çalışanının ifadeleri alındı. Sarraf'ın ifadesinde, "Tatil için gözden uzak bir koya gittik ancak yanımıza gelen teknedeki gençler bizi tanıyınca yüzerken, laf atmaya başladılar. Eşimin ve çocuğumun, sanatçı arkadaşlarımın yanında gençlerin sürekli 'Hırsız var' diye bağırmaları gücüme gitti. Karaya çıkışta onları uyarmak istedim, itişme oldu. Üzgünüm ve şikayetçi değilim. Bunlara gerek yoktu. Zaten gergin günler yaşıyoruz" dediği öğrenildi.

GENÇLER İLÇEDEN AYRILDI

Tedavilerinin ardından taburcu edilen B.B. ve Y.C. ile 4 arkadaşının da aralarında bulunduğu 6 üniversiteli, emniyette ifade verdi. Her iki tarafın da birbirinden şikayetçi olmadığı belirtildi.

B.B.'nin ifadesinde, "Doğal olarak herkesin tanıdığı birine en demokratik hakkımız olan tepki gösterme hakkımızı kullandık. Hakaret etmedik basit birkaç soru sorduk. Bize hakaret ettiler. Tehdit ettiler. Ardından tekneden indiğimizde saldırıya uğradık. Emniyette birbirimizden özür diledik. Şikayetçi olmaktan vazgeçtik. Zaten olsak ne olacak ki?" dediği öğrenildi.

Tur için arkadaşları ve öğretmenleri ile ilçeye gelen B.B. ve Y.C., emniyet bahçesinin içine sokulan otobüs ile İstanbul'a gitmek üzere dün saat 23.00 sıralarında yola çıktı. Sarraf'ın teknesi de Sabah saatlerinde marinadan açılıp Gökova'ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler