Zarrab bakın ne kadar vergi ödedi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Reza Zarrab'ın son 3 yılda ne kadar vergi ödediğini açıkladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroglu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nini 70’inci Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu burada 17 Aralık o

Zarrab bakın ne kadar vergi ödedi!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Reza Zarrab'ın son 3 yılda ne kadar vergi ödediğini açıkladı.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroglu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nini 70’inci Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu burada 17 Aralık operasyonunun kritik isimlerinden Reza Zarrab’ın son 3 yılda ne kadar vergi verdiğini de açıkladı. Kılıçdaroğlu Zarrab’ın 2011 yılında sadece kira geliri beyan ettiğini ve bunun üzerinden 21 bin 800 TL vergi ödediğini söyledi. Kılıçdaroğlu’na göre Zarrab 2012 yılında ise yine kira geliri beyan ederek 30 bin 400 TL vergi ödedi 2013 yılına gelindiğinde ise Zarrab ticari faaliyetleri üzerinden 133 bin TL vergi ödedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler