Yüzlerce kişiyi buradan dolandırmışlar!

İzmir'de, kurdukları call canter ofisinden çok sayıda kişiyi dolandırdıkları ileri sürülen 110 kişinin sorgusu devam ederken, kurdukları ofisteki düzen görenleri şaşırttı İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Am

Yüzlerce kişiyi buradan dolandırmışlar!

İzmir'de, kurdukları call canter ofisinden çok sayıda kişiyi dolandırdıkları ileri sürülen 110 kişinin sorgusu devam ederken, kurdukları ofisteki düzen görenleri şaşırttı

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde kentte bir çok kişinin telefonla aranarak sağlık sigortası yaptıklarını, genel sağlık sigortası kapsamında olduklarını, genel sağlık sigortası şirketinin avukatı olduklarını, borçlarının bulunduğunu, ücretsiz chek up kazandıklarını, sağlık danışmanlık hizmetlerinden arandıklarını söylemek suretiyle çok sayıda kişinin dolandırıldığını belirledi. Dün yapılan operasyonda, call canter çalışanları 110 kişi gözaltına alındı. Telefonla aradıkları kişileri "Hayat sigortası yaptırmışsınız ödemelerinizdeki aksaklıktan dolayı hakkınızda icra takibi başlatılacak" diyerek ağlarına düşürdükleri kişilerin kredi kartlarından para çekip dolandırıcılık yaptıkları ileri sürüldü.

Öte yandan polis, call canter ofisinde yaptığı aramada dikkat çekici yazılarla karşılaştı. Panoya yazılan, "Yetenek maç kazandırır. Zeka ve takım ruhu şampiyonluk getirir" ifadesi ve çalışanların puanlama sistemi dikkat çekti. Öte yandan, aramada bulunan listelerde, aranan kişilerden kaç lira aldıkları ya da para alamadıkları için bir daha aranması için not yazdıkları görüldü.

Yüzlerce kişiyi buradan dolandırmışlar!

Yüzlerce kişiyi buradan dolandırmışlar!

Yüzlerce kişiyi buradan dolandırmışlar!

Yüzlerce kişiyi buradan dolandırmışlar!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler