Yüzbaşının intikamı mı?

 Suriye’de sok etkisi yaratan kaçışın ardından tüm uçaklara uçuş yasağı getirilmişti. DebkaFile haber sitesine göre Şam, Yüzbaşı Hasan Hammadeh’in kaçışını Türk istihbaratının organize ettiğine inanıyor. Site Suriye’deki kaynaklarına dayanarak Türk uçakla

Yüzbaşının intikamı mı?

 

Suriye’de sok etkisi yaratan kaçışın ardından tüm uçaklara uçuş yasağı getirilmişti. DebkaFile haber sitesine göre Şam, Yüzbaşı Hasan Hammadeh’in kaçışını Türk istihbaratının organize ettiğine inanıyor.

 

Site Suriye’deki kaynaklarına dayanarak Türk uçaklarının bu nedenle vurulduğunu söyledi. İsrail istihbaratına yakınlığıyla tanınan site ayrıca iki Türk uçağının dün 16.00 itibariyle Suriye’nin Lazkiye kenti üzerinde ses bariyerini de aşacak sekilde alçak uçuş yaptığını ve bu sırada vurulduklarını yazdı. Site bu iddiayı Suriye’nin DamPress haber sitesine ve Suriye haber ajanslarına dayandırdı.

 

Şafak Filo Kaybolan uçağın düştüğü 7. Ana Jet Üssü’nde 171. Korsan Filo’ya ait F-4 Terminator savaş jetleri ile 173. Şafak Filo’ya ait RF-4E Phantom keşif jetleri bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler