Yunanistan Türk feribotuna el koydu

Aydın’ın Kuşadası ilçesinden Yunanistan’ın Sisam adasına sefer yapan Türk feribotuna, Yunan makamları tarafından el konuldu.Kuşadası’ndan Sisam’a giden ve saat 17.00 sıralarında çoğunluğu turist yaklaşık 100 yolcusuyla Kuşadası’na dönüşe hazırlanan Kuşada

Yunanistan Türk feribotuna el koydu

Aydın’ın Kuşadası ilçesinden Yunanistan’ın Sisam adasına sefer yapan Türk feribotuna, Yunan makamları tarafından el konuldu.

Kuşadası’ndan Sisam’a giden ve saat 17.00 sıralarında çoğunluğu turist yaklaşık 100 yolcusuyla Kuşadası’na dönüşe hazırlanan Kuşadası Ekspres isimli feribota, Sisim Liman Başkanlığı tarafından el konuydu. ‘Türkiye’deki bilet satışlarının yüzde 5’inin Yunan makamlarına ödenmediği’ gerekçesiyle feribota el konulduğu öğrenildi. Olayın ardından feribottaki yolcuların Yunan bandıralı başka bir feribotla Kuşadası’na gönderilmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Olayın Dışişleri Bakanlığı’na aktarıldığı ve sorunun çözümü için çalışma başlatıldığı, ayrıca Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediye Başkanlığı tarafından da Yunanistan ile görüşme yapıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem