Yüksekova’da sokağa çıkma yasağı: 1 ölü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde sokağa çıkma yasağı ile beraber başlatılan barikat ve hendek kaldırma operasyonu esnasında bir kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, dün gece Hakkari Valiliği tarafından ilçede ilan edilen sokağa çıkma yasağının ard

Yüksekova’da sokağa çıkma yasağı: 1 ölü

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde sokağa çıkma yasağı ile beraber başlatılan barikat ve hendek kaldırma operasyonu esnasında bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Hakkari Valiliği tarafından ilçede ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Cumhuriyet Mahallesi'nde hendek operasyonu başlatıldı. Zırhlı araçlar ve zırhlı kepçelerle mahalleye giden polis ekipleri, sokaklarda kazılan hendekleri doldurarak kurulan barikatları kaldırmaya başladı. Operasyon sırasında yoğun silah sesleri duyulurken, Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan 17 yaşındaki Mehmet Reşit Arıcı'nın hayatını kaybettiği bildirildi.

Sabah saatlerinde hendek operasyonuna ara verilirken, ilçedeki sokağa çıkma yasağı devam ediyor.

Yüksekova’da sokağa çıkma yasağı: 1 ölü

Yüksekova’da sokağa çıkma yasağı: 1 ölü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler