Yüksekova'da kahreden görüntü

 Dehşete düşüren görüntülere göre arkadan sinsice yaklaşan iki terörist, askerlere kurşun yağdırıp hızla kaçıyor.Hakkari Yüksekova’da 5 Temmuz 2011’de sokak ortasında öldürülen uzman çavuşlar Yahya Karakaya (27) ile Murat Özkozanoğlu’nun (25) şehit edilme

Yüksekova'da kahreden görüntü

 

Dehşete düşüren görüntülere göre arkadan sinsice yaklaşan iki terörist, askerlere kurşun yağdırıp hızla kaçıyor.

Hakkari Yüksekova’da 5 Temmuz 2011’de sokak ortasında öldürülen uzman çavuşlar Yahya Karakaya (27) ile Murat Özkozanoğlu’nun (25) şehit edilme anını kaydeden bir işyerine ait güvenlik kamerası kayıtları bulundu.

Kamera görüntülerine göre, uzman çavuşlar ilçe merkezindeki Yeşil dere Mahallesi, Nedim Zeydan Caddesi’nde yanyana yürüdükleri sırada PKK’lı oldukları belirtilen 2 terörist tarafından takip ediliyorlar.

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILMIŞLARDI

Kameranın görüş alanına girdikleri anda askerlere saldırganlar tarafından yakın mesafeden ateş ediliyor. Silahlarını çekmeye bile fırsat bulamayan uzmanlardan önce Murat Özkozanoğlu, hemen sonra da Yahya Karakaya yere düşüyor. Ağır yaralanan askerler, ambulansla hastaneye kaldırılıyor.

İki uzman çavuş tüm uğraşlara rağmen kurtarılamamıştı. Kimlikleri belirlendi 2 yıllık evli ve o dönemde eşi 3 aylık hamile olan Murat Özkozanoğlu ile 20 günlük evli Yahya Karakaya’nın katillerini yakalamak için harekete geçen güvenlik güçlerinin, katil zanlılarının kimliklerini tespit ettiği öğrenildi. Ancak bugüne kadar yakalanamayan katil zanlılarının PKK’nın dağ kadrosunda oldukları belirtiliyor.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

2 yıllık evli ve o dönemde eşi 3 aylık hamile olan Murat Özkozanoğlu ile 20 günlük evli Yahya Karakaya’nın katillerini yakalamak için harekete geçen güvenlik güçlerinin, katil zanlılarının kimliklerini tespit ettiği öğrenildi. Ancak bugüne kadar yakalanamayan katil zanlılarının PKK’nın dağ kadrosunda oldukları belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem